in English
 
 
Kurssitilat


Seilin kurssitilat sijaitsevat lähinnä tutkimuslaitoksen päärakennuksessa. Päärakennus on useamman rakennusvaiheen tulosta: vanhin on itäsiiven eteläosan keittiö 1800-luvun alkuvuosilta. Keskiosa on rakennettu 1840- ja 50-luvun vaihteessa Turun kaupunginarkkitehti P.J. Gylichin suunnitelmien mukaan, samoin ilmeisesti länsisiipi.
Päärakennuksen nykyinen ulkoasu perustuu Jac. Ahrenbergin 1887 laatimiin suunnitelmiin, joiden mukaan aiemmin erilliset sairaalarakennukset yhdistettiin korkeammalla siipiosalla. Myös 1900-luvun alussa rakennukseen tehtiin joitakin muutoksia (Seb. Gripenberg ja M. Schjerfbeck). Saaristomeren tutkimuslaitoksen tarpeisiin tehty korjaus valmistui 1976.
Laitokselta voi lainata kannettavaa tietokonetta ja datatykkiä. Langattomat Eduroam ja Sparknet toimivat päärakennuksessa, Seminaarisalissa sekä uudessa asuntolassa. Päärakennuksen ATK-luokissa on kiinteä yhteys yliopiston mikroverkkoon.


 
Lisäksi päärakennuksen läheisyydessä sijaitsevassa Seminaarisalissa eli entisessä makasiinissa on tilat noin 20 henkilölle. Myös Seminaarissa toimii langattomat Eduroam ja UTU Visitor-yhteydet.

Asiasana:
Tagit: