in English

Kuluttajat haluavat tukea yrittäjää – tärkein motiivi lähiruoan hankintaan
Laajan lähiruokakuluttajakyselyn tuloksista selviää, että asiakasviestintä on tärkeässä roolissa.

Suomen vanhin ja arvostettu Työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutus (80 op) alkaa elokuussa 2018
Tutustu koulutukseen!

Tunnetaidot -seminaari esimiehille, työnohjaajille ja henkilöstön kehittäjille
Ilmoittaudu seminaariin nyt!

Uutta tilastotietoa Suomen elintarvikeyrityksistä
​Valtakunnallinen Lähiruoan koordinaatiohanke ja maakunnalliset elintarvikealan kehittäjät kokosivat vuonna 2017 yhteistyössä maakunnittaisen Aitoja makuja yritystilaston. Uuden tilaston mukaan Suomessa on noin 2860 jalostavaa elintarvikeyritystä.

Baltic TRAM-hankkeen kohdeyritysten haku auki
Yritykset voivat hakea mukaan 1.11.2017-30.4.2018 välisenä aikana

Ruokaketju NYT - Made In Varsinais-Suomi
Digitalisaatio, ruokamatkailu, arvoketju yhteistyö sekä suoramyynti kiinnostavat varsinaissuomalaisia elintarvikealan yrityksiä.

Pyhän Olavin reitti vaeltaa Manner-Suomeen
Turun yliopiston Brahea-keskus koordinoi hanketta, jossa luodaan Suomeen Pyhän Olavin pyhiinvaellusreitti, joka kulkee Turusta sisämaan kautta Suomen itärajalle.

Näkyykö monimuotoistuminen työpaikallasi?
Työkaluja työelämään monikulttuurisuuden asiantuntijan erikoistumiskoulutuksesta. Koulutushaku on auki nyt!

Survey for teaching personnel on self-efficacy of university instructors
​Kysely Turun yliopiston opetushenkilökunnalle

Kuluttajat pääsevät tutustumaan ruoantuotantoon Osta tilalta! -päivänä 16.9.
Tulevana lauantaina 16.9. Varsinais-Suomessa kuluttajat voivat valita yli 40 maatilasta itselleen kiinnostavimmat vierailukohteet. Toisen kerran järjestettävään valtakunnalliseen Osta tilalta! -päivään osallistuu yli 200 maatilaa ja ruoantuottajaa ympäri Suomea. Turun yliopisto on mukana tapahtuman järjestämisessä niin valtakunnallisesti kuin Varsinais-Suomen alueella.
<<    >>