in English

Baltic TRAM Capacity Building Workshop in Copenhagen

SparkUp Portti -hanke tuo yhteen opiskelijat ja alueen pk-yritykset
Kasvualustana Etelä-Suomi esittelee, mitä EAKR- ja ESR-rahoituksella on tehty ja saavutettu Etelä-Suomen maakunnissa vuoteen 2017 mennessä. SparkUp Portti -hanke toi ”Korkeakoulukumppani”-toiminnalla opiskelijoiden osaamisen pysyväksi käytännön työkaluksi Lounais-Suomen yrityksille.

Brahea-keskus tekee selvityksen maahan tulleiden lasten edustajajärjestelmästä
Työ- ja elinkeinoministeriö on valinnut Turun yliopiston Brahea-keskuksen tekemään selvitystä alaikäisenä ilman huoltajaa Suomeen tulleiden lasten edustajajärjestelmän kehittämisestä.

Kuluttajat haluavat tukea yrittäjää – tärkein motiivi lähiruoan hankintaan
Laajan lähiruokakuluttajakyselyn tuloksista selviää, että asiakasviestintä on tärkeässä roolissa.

Suomen vanhin ja arvostettu Työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutus (80 op) alkaa elokuussa 2018
Tutustu koulutukseen!

Tunnetaidot -seminaari esimiehille, työnohjaajille ja henkilöstön kehittäjille
Ilmoittaudu seminaariin nyt!

Uutta tilastotietoa Suomen elintarvikeyrityksistä
​Valtakunnallinen Lähiruoan koordinaatiohanke ja maakunnalliset elintarvikealan kehittäjät kokosivat vuonna 2017 yhteistyössä maakunnittaisen Aitoja makuja yritystilaston. Uuden tilaston mukaan Suomessa on noin 2860 jalostavaa elintarvikeyritystä.

Baltic TRAM-hankkeen kohdeyritysten haku auki
Yritykset voivat hakea mukaan 1.11.2017-30.4.2018 välisenä aikana

Ruokaketju NYT - Made In Varsinais-Suomi
Digitalisaatio, ruokamatkailu, arvoketju yhteistyö sekä suoramyynti kiinnostavat varsinaissuomalaisia elintarvikealan yrityksiä.

Pyhän Olavin reitti vaeltaa Manner-Suomeen
Turun yliopiston Brahea-keskus koordinoi hanketta, jossa luodaan Suomeen Pyhän Olavin pyhiinvaellusreitti, joka kulkee Turusta sisämaan kautta Suomen itärajalle.
<<    >>