in English

Liaani - sujuvaa surffailua nuoruuden viidakossa

​Liaani-hankkeessa on kehitetty välineitä, jotka tukevat nuorten työllistymistä ja jatko-opintoihin sijoittumista, aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistamista, opiskelumotivaatiota sekä elämänhallintaa ja terveyttä. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on ollut nuorten osallisuuden tukeminen aiempaa paremmin. Kehittämistyö on kohdennettu erityisesti harrastus- ja oppimisympäristöihin sekä nivelvaiheisiin, joissa nuori siirtyy aikaisemmasta toimintaympäristöstä, kuten oppilaitoksesta, toiseen tai työelämään.

Liaani-hankkeen päätösseminaari järjestetään keskiviikkona 27.9.2017 klo 12 – 16 Helsingissä. Tervetuloa seminaariin asiantuntijat nuorisoalan järjestöistä ja oppilaitoksista eri puolilta Suomea!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Turun yliopiston Brahea-keskus on osatoteuttaja Metropolian koordinoimassa Liaani-hankkeessa.

Julkaistu 19.6.2017 16:45 ,  Päivitetty 19.6.2017 16:59