in English
 
 
Yhteistyötä lähiruoan esiintuomiseksi kaupoissa
​Tapahtumaan osallistuvien K-kauppiaiden mukaan lähti runsas paketti varsinaissuomalaisten elintarvikeyritysten tuotteita, kuten härkäpapupastaa ja paahdettuja kotisirkkoja.

​Brahea-keskuksen elintarvikealan hankkeet Vastuullista proteiinia pöytään (Prote), Kuluttajat ruokatalouden keskiössä (Kulta) sekä Paikallisen kalan jalostaminen ja arvon lisääminen (PaiKala) järjestivät torstaina 15. marraskuuta varsinaissuomalaisten elintarvikeyritysten ja K-kauppiaiden tapaamisen.

Maistuva ja hyväntuulinen tilaisuus järjestettiin Turun ammatti-instituutin Taito-opetusravintolan tiloissa. Tilaisuuteen osallistui reilu 40 lähiruokayrittäjää ja K-kauppiasta Varsinais-Suomesta.

Tuotteiden maistelun ja esittelyn lisäksi tapahtuma mahdollisti vuoropuhelua yritysten ja kauppiaiden välillä. Lähiruokayrittäjät toivoivat kauppojen nostavan tuotteen paikallisuutta esille enemmän kuluttajien tietoisuuteen ja kauppiaat kehottivat lähiruokayrityksiä ottamaan sitkeästi yhteyttä kauppiaisiin omien tuotteiden saamiseksi kauppoihin.

Tilaisuudessa nautittiin myös lähiruokamenusta jonka toteutti Jälkiruokala Xoco’s ja tarjoili Taito-opetusravintola.

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 20.11.2018 16:55 ,  Päivitetty 20.11.2018 16:59