in English
 
 
Brahea haastaa Tall Ships Races -väen pohtimaan ruokaa

Miksi yliopiston väki sekä paikalliset tuottajat ja elintarvikekehittäjät ovat saapuneet purjelaivatapahtumaan, Varvintorin tuntumaan?
 
– Tavoitteena on lisätä lähiruokayritysten ja kuluttajien välistä vuorovaikutusta sekä samalla vahvistaa lähiruuan brändiä niin koti- kuin ulkomaisten kävijöiden silmissä, Brahea-keskuksen suunnittelija Leena Arjanne kertoo.

Osastolla tehdään myös kuluttajatutkimusta, joka on herättänyt kävijöitä miettimään omaa suhdettaan lähiruokaan ja oman ruoan tuottamiseen esimerkiksi puutarhapalstalla tai vuokraamalla omenapuun.

Lue koko juttu Turun yliopiston uutisista

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 21.7.2017 7:00 ,  Päivitetty 21.7.2017 8:10