in English

Perustietoa ja paikallista osaamista: huomioita kevään 2016 maahanmuutto- ja kotouttamistyön koulutuskiertueesta

​Monilla paikkakunnilla kotouttava työ on verrattain uutta työtä. Viime keväänä toteutetun valtakunnallisen maahanmuutto- ja kotouttamistyön koulutuskiertueen yhteydessä ilmeni työntekijöiden huoli siitä, mitä kaikkea pitää tietää, jotta tekisi työnsä hyvin uudessa tilanteessa. Mikä on vaadittavaa perustietoa, jonka varassa pystyy työstä suoriutumaan?

Kotouttaminen.fi-blogi

Kotouttamisen osaamiskeskus julkaisee kotouttaminen.fi:ssä kotouttamiskentän eri toimijoiden blogikirjoituksia. Kirjoittajina ovat osaamiskeskuksen ja työ- ja elinkeinoministeriön asiantuntijat sekä yhteistyökumppanit ja esimerkiksi hankkeiden, kuntien, järjestöjen kotouttamisen ja pakolaisten vastaanoton toimijat.

Julkaistu 13.2.2017 13:40 ,  Päivitetty 21.3.2017 12:34