in English
 
 
Informaatioteknologia ja tietotyö

Toteutamme kiinteässä yhteistyössä arkistolaitoksen kanssa kahta koulutusohjelmaa asiakirjahallinnon ja tietohallinnon asiantuntijoille ja esimiehille. Lisätietoja koulutuksista löydät sivuiltamme ja Arkistolaitoksen sivuilta.

  • Asiakirjahallinnon asiantuntijaohjelma on tarkoitettu ylemmän arkistotutkinnon ja/tai asiakirjahallinnon koulutusohjelman suorittaneille. Koulutusohjelman tavoitteena on syventää osallistujien asiakirjahallinnon osaamista ja antaa valmiuksia toimia erilaisissa suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijatehtävissä sekä johto- ja esimiestehtävissä.
    Seuraava asiantuntijaohjelma käynnistyy syksyllä 2016.

  • Asiakirjahallinnon koulutusohjelma on tarkoitettu lähinnä julkishallinnon palveluksessa työskenteleville sekä ylemmän arkistotutkinnon suorittajille. Ohjelma antaa valmiudet toimia asiakirjahallinnon tehtävissä ja toimii hyvän etenemismahdollisuuden tehtäviin alan tehtävissä niin julkisessa hallinnossa kuin yksityisellä sektorilla. Koulutusohjelman ja arkistolaitoksen tuottaman ylemmän arkistotutkinnon vastaavuus määritellään kurssikohtaisesti. Tutustu aiemmin järjestettyyn koulutukseen.

Ajankohtaisen koulutustarjontamme lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta myös organisaatiokohtaisiin tarpeisiin informaatioteknologian alalla. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palveluistamme.

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot