in English
 
 
Korkeakoulukumppani

Palvelun sisältö

Korkeakoulujen yhteinen palvelu helpottaa yhteydenottoa ja asiointia kaikkien korkeakoulujen kanssa. Yhteistyön ansiosta eri korkeakoulujen asiantuntemuksen ja palvelujen kirjo avautuu yhden polun päästä ja yritys saa yhä useammin positiivisen vastauksen kysymyksiinsä.
Koskipa asia koulutusta, tutkimusta, tuotekehitystä tai muuta kehittämistarvetta ja mitä alaa tahansa, korkeakoulukumppani on oikea paikka. Etukäteen ei tarvitse miettiä oikeaa korkeakoulua tai palvelumuotoa, tärkeintä on ottaa yhteyttä. Korkeakoulukumppanin tarjoama palvelu on ilmainen.

Kohderyhmä  

Korkeakoulukumppani-palvelun kohderyhmänä ovat yritykset, yritysneuvojat ja muut yritysten kanssa toimivat välittäjätahot ja palvelua kehitetään yhteistyössä Varsinais-Suomen seudullisten yrityspalveluiden kanssa.

Tutustu palveluihin

Osana palvelua on avattu korkeakoulukumppani.fi -sivut, joille on koottu tietoa turkulaisten korkeakoulujen asiantuntijuuksista ja palveluista, jotka ovat yritysten hyödynnettävissä. Sivuilta löytyy useita esimerkkejä toteutuneesta yhteistyöstä mahdollisuuksien konkretisoimiseksi, lisäksi sivuilta löytyvät keskeisten yhteyshenkilöiden tiedot ja ohjeita korkeakouluyhteistyön alkutaipaleelle. Sivuja kehitetään asiakaspalautteen ja korkeakouluista saatavan tiedon perusteella.

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot