in English
 
 
LounaFood

vs-lähiruoka.fi on varsinaissuomalaisen elintarvikeyrittäjän tietolaari, josta löydät ajankohtaiset tapahtumat sekä materiaalit, julkaisut ja oppaat.

Varsinais-Suomen tiedonvälityshankkeen Uutiset -lehti on ilmestynyt.

Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen KUMPPANUUSMAATALOUTEEN ja sen moniin mahdollisuuksiin to 16.6.16

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 6.6. mennessä

Low waste, no waste - Ruokahävikin ajankohtaisseminaari ammattikeittiöille 7.6. klo 14-17 Turussa

Tutustu ohjelmaan

Ruokajätteen ravinteet hyötykäyttöön uudella tavalla

VäKi-hankkeessa etsitään uutta mallia parantaa Saaristomeren tilaa vähentämällä ruokahävikin syntyä ja kierrättämällä ravinteitä paikallisesti. Tutustu hankkeeseen tarkemmin

Mikä on omavalvontasuunnitelma ja miten se tehdään?

Tutustu videoon Omavalvontasuunnitelma - riippakivestä ratkaisuun https://www.youtube.com/watch?v=WCNlJhYzZFo
Videon on tehnyt Tiedolla ja osaamisella, aitoja makuja Lounais-Suomesta -hanke.

Grunder för kommunikation om hållbarhetseffekter av närmat – Argumentbank
Perusteita lähiruoan kestävyysvaikutuksista viestimiseen - Argumenttipankki

Ohjeet pakkausmerkintöjen päivittämiseen

Ohjeet pakkausmerkintöjen päivittämiseen löydät oheisesta Tiedolla ja osaamisella, aitoja makuja Lounais-Suomesta -hankkeen teettämästä videosta. http://youtu.be/EsLiQg1setE

Kasviproteiinista voimaa! -reseptivihko

Lähiruuan ekologisten vaikutusten selvitys, MTT raportti 145

Elinvoimainen ruokaketju - Made in Varsinais-Suomi esittelee ruokaketjun keskeiset painopistealueet ohjelmakaudelle 2014 - 2020.

 




Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot

 
 

 Elintarvikealan hankkeita