in English
 
 
Selvitykset ja raportit

Varsinais-Suomen ruokakulttuurista ja elintarvikealan selvityksiä

Oppaita oman toiminnan tueksi 

Seuraavat oppaat ovat ladattavissa aitojamakuja.fi > oppaat

  • Elintarvikeyrityksen vesihuolto-opas
  • Lähiruokatoimijoiden sopimusopas
  • Evästä matkailuun (Luotsi makumatkan rakentamiseen)
  • Opas pienteurastamon teurassivutuotteiden hyödyntämisestä ja hävittämisestä
  • Luomujatkojalostajan opas / Guide för förädling av ekologiska produkter
  • Luomun brändiopas
  • Tuotannon optimointiopas pienille elintarvikealan yrityksille
  • Peruna- ja juureskuorimon jätteet ja jätevedet
  • Paras käytettävissä oleva tekniikka (BAT) perunan ja juuresten koneellisessa kuorinnassa ja käsittelyssä
  • Hyvä tapa toimia lammasketjussa -opas
  • Yrityksen liiketaloudellisen toimintakyvyn arvioinnin perusteet
  • Elintarvikeyrityksen kehittämistarvekartoitus
  • Itämeren alueen toimijoiden yhteistyön tarjoamat työkalut elintarvikealalle

    • Baltfood T&K- verkosto – auttaa sinua löytämään yhteistyökumppanin

    • Baltfood Akatemia – suuntaa tulevaisuuteen verkkokurssin tuella

    • Baltfood Trenditutkimus – trendejä tunnistamassa

    • Baltfood TrendWiki – seuraa trendien kehitystä

    • Baltfood Markkinatieto – löydä kasvumahdollisuuksia

 Vähittäiskauppayhteistyö

Vähittäiskauppayhteistyöhön liittyvää materiaalia aitojamakuja.fi > tuotekortti

  • Tuotekortti
  • Opas mikroyrityksille kauppaan pääsystä/ Publikationen Mikroföretag framgångsrika som samarbetspartner för handeln

Julkinen ruokapalvelu

Julkiseen ruokapalveluun liittyviä oppaita alla löytyy aitojamakuja.fi > ammattilaiset 

  • Julkisen ruokahankinnan opas - www.lahisopas.fi
  • Lähiruoan käyttö julkisen sektorin ammattikeittiöissä
  • Julkisten ruokapalvelujen laatukriteerit
  • Vihreistä elinkeinoista kasvua kuntiin – Kuntapäättäjä – Sinulla on valtaa.  Julkaisun ja tiivistelmän voi tulostaa MTK:n kotisivuilta.

Selvitykset ja tutkimukset 

Asiasana:
Tagit: