in English
 
 
Ohjeita vierailijoille

​Kulkuyhteydet

Turun yliopiston Brahea-keskus sijaitsee ICT-Cityssa Turku Science Parkin alueella osoitteessa Joukahaisenkatu 3 - 5 B, 5. krs.

Junayhteydet

  • VR juna-aikataulut ja matkahaku

Helsingin suunnasta tulevien kannattaa jäädä junasta Kupittaan asemalla.

Turun päärautatieasema sijaitsee keskustan tuntumassa. Aseman vastakkaisella puolella Ratapihankadulla on paikallisliikenteen bussipysäkki, josta pääsee suoraan Turku Science Parkin lähistölle busseilla nro 32 ja 42.

Bussiyhteydet

Helsingin suunnasta Turkuun tulevien kannattaa nousta bussista Uudenmaankadulla Uudenmaantullin pysäkillä, josta on n. 0,5 km matkaa Itäistä Pitkäkatua pitkin Turku Science Parkin alueelle.

Hämeenlinnasta päin saapuvien kannattaa jäädä bussista Hämeenkadulla Yliopiston pysäkillä, josta on n. 0,5 km matkaa Kiinamyllynkatua ja Lemminkäisenkatua pitkin Turku Science Parkin alueelle.

Turun linja-autoasemalta pääsee Turku Science Parkin alueelle mm. paikallisbusseilla 60 ja 600. Pysäkki on linja-autoaseman edessä Aninkaistenkadulla. Bussi kulkee kauppatorin kautta.

Kauppatorilta pääsee lähimmäksi Turku Science Parkia busseilla nro 60 ja 600. Pysäkki on Lemminkäisenkadulla vastapäätä DataCitya. Lisäksi linjat 32 ja 42 kulkevat noin 10 minuutin välein ja pysähtyvät Turun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen Dentalian ("Hampaan" pyöreän talon) pysäkillä Sirkkalankadun ja Lemminkäisenkadun risteyksessä lähellä Turku Science Parkia.

Lentoyhteydet

  • Finavia.fi / Turku
Turun lentoasemalta pääsee kauppatorille paikallisbussilla nro 1.
 
Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee suoraan Turkuun saakka lentokenttäbussilla.

Lounasravintolat

  • Brahea-keskusta lähimmät lounasravintolat lounaat info/sciencepark

Majoittuminen

Koulutuksiin tms. ei ole varattu kiintiöitä hotelleista. Turku Touringin sivuilta löytyy tietoja majoitusvaihtoehdoista Turussa ja Turun seudulla.

Asiasana:
Tagit: