in English

Kasvatustieteiden tiedekunta 40 vuotta

Kasvatustieteiden tiedekunnan 40-vuotisjuhla

• 10.10.2014, Turku, Educarium
  • Päivän aikana järjestettiin alumnitapaaminen, juhlaseminaari ja iltajuhla.

Muita juhlaviikon tapahtumia

Muita syksyn tapahtumia

• 26.9.2014 Varhais- ja alkukasvattajien päivä, Rauma
    Päivän aikana on mahdollisuus kuunnella asiantuntijaluentoja ja kerätä materiaalipankkia tietoiskujen monipuolisesta tarjonnasta omaan työhön. Pääpuhujaksi Raumalle saapuu lastenpsykiatri Jukka Mäkelä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.
    Tilaisuus on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle, päiväkerhojen ohjaajille, alkuopetuksen opettajille, seurakuntien lastenohjaajille sekä muille asiasta kiinnostuneille.
  • 2.10.2014 Koulutustapahtuma "Uudet ajat ja ajatukset oppimisympäristössä", Rauma
    Tilaisuus on suunnattu opettajille, rehtoreille, kouluhallintoviranomaisille ja muulle kouluväelle.
    >> Tiedote: Esittelyssä uuden ajan oppimisympäristöt ja -menetelmät peruskouluissa
  • 17.12.2014 The Spectrum of Research at the Faculty of Education - Poster Conference of Doctoral Candidates, Turku, Educarium