in English

UUTTA! Verme-mentorikoulutus - hae nyt!
​Vertaisryhmämentorointikoulutus koostuu viidestä kahden päivän seminaarista ja oman verme-ryhmän ohjauksesta. Ensimmäinen koulutusseminaari pidetään 25.-26.9.2017 Jyväskylässä.

Opinnot ovat osallistujalle maksuttomat. Koulutuksen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriön Opettajankoulutuksen kehittämisohjelma.

Turun yliopiston opettajankoulutuslaitos on mukana partnerina valtakunnallisessa Jyväskylän yliopiston koordinoimassa Verme2 -kärkihankkeessa. Verme-verkostossa kehitetään opetusalalle toimintatutkimuksen avulla uutta täydennyskoulutuksen lähestymistapaa: vertaisryhmämentorointia. Verme pyrkii rakentamaan opettajankoulutuksesta elämänmittaista ammatillisen kehittymisen jatkumoa. Verme on suunnattu opetusalan osaajille.

Katso lisää ja ilmoittaudu Verme.fi

Ks. myös oheinen Opettaja-lehdenkin mukana tullut Verme-liite. Verme2liiteOpettajassa24082017.pdfVerme2liiteOpettajassa24082017.pdf
Asiasana: mentorointi;
Julkaistu 28.8.2017 9:35 ,  Päivitetty 31.8.2017 16:19