in English
 
 
Publiikki eli tiedekunnan valmistuneiden juhla
Publiikkiin saavat osallistua kuluvana lukuvuonna maisteriksi valmistuneet tai valmistuvat opiskelijat sekä kuluvana lukuvuonna lastentarhanopettajan koulutuksesta kandidaatiksi valmistuneet tai valmistuvat opiskelijat. Publiikki pidetään kerran vuodessa keväisin.

Kevään 2018 publiikki järjestetään perjantaina 18.5.2018 klo 14.15 Turun VPK:n talolla (Eskelinkatu 5). Juhlasalin ovet suljetaan noin viisitoista minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jolloin juhlaväen tulisi olla siirtynyt juhlasalin puolelle. Tuolloin vastavalmistuneet ja mahdolliset muut kunniavieraat järjestäytyvät eteisessä valmistuneiden kulkuetta varten. Noin tunnin kestävässä ohjelmassa on yliopiston edustajan ja opiskelijoiden edustajan puheet, musiikkiesityksiä sekä kuohuviinitarjoilu. Tilaisuudessa ei jaeta tutkintotodistuksia valmistuville, sen sijaan valmistuvat palkitaan pienimuotoisilla lahjoilla. Osallistujien toivotaan pukeutuvan tavanomaista juhlavammin, mutta tiukkoja pukeutumissääntöjä ei ole. 

Publiikkiin ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa (3.4.). Publiikkiin ilmoittaudutaan opintosihteerille (ripaju(at)utu.fi, p. 029 450 3684, 050 339 7686 ) viimeistään kaksi viikkoa ennen publiikkipäivää (4.5.) ja samalla tulee ilmoittaa vieraiden määrä (enintään kolme). Samassa yhteydessä tulee ilmoittaa myös kummalta laitokselta (KTL tai OKL) on valmistunut.

Kuluvan lukuvuoden aikana valmistuneille maistereille sekä lastentarhanopettajan koulutuksesta valmistuneille kandidaateille lähetetään kutsu publiikkiin keväällä huhtikuussa. Tämän jälkeen valmistuvat maisterit sekä lastentarhanopettajan koulutuksesta valmistuneet kandidaatit saavat kutsun publiikkiin tutkintotodistuksen ohessa. Tilaisuudesta informoidaan myös sähköpostilistoilla ja laitosten ilmoitustauluilla, jotta publiikin jälkeen kesällä valmistuvat voivat myös ilmoittautua.

Publiikista saa lisätietoja opintoneuvojalta (eduopo(at)utu.fi, p. 029 450 3693, 050 428 8230).
Asiasana:
Tagit: