in English
 
 
Opintojen johdantopäivät ja tuutorointi

Opintojen johdantopäivät ja tuutorointi 

Johdantopäivät pitävät sisällään kaikille uusille opiskelijoille yhteisiä infoja, tutkinto-ohjelmakohtaisia tiedotustilaisuuksia sekä tutustumista opiskeluympäristöön ja muihin opiskelijoihin.

Uudet opiskelijat jaetaan tuutoriryhmiin ja opiskelijatuutorit ovat oman tutkinto-ohjelmasi aiempien vuosikurssien opiskelijoita. Oman tuutoriryhmäsi ja opiskelijatuutorisi tapaat heti ensimmäisenä opiskelupäivänä. Tarvittaessa voit kysyä oman opiskelijatuutorisi yhteystietoja ottamalla yhteyttä opintoneuvojaan. Opiskelijatuutorointiin osallistuminen on suositeltavaa kaikille opiskelijoille.

Opintojen johdantopäivien aikataulut ja tuutoreiden infokirjeet on koottu alle. Huomaathan, että aikataulut ovat erilaiset eri koulutuksissa sekä eri kiintiöissä opiskelemaan valituille - katsothan siis tarkasti mikä on omasi!

 

Opintojen johdantopäivät Turussa 27.8.2018 alkaen (jatkuu myöhemmin syksyllä):

Kasvatustieteiden tutkinto-ohjelma

Luokanopettajan tutkinto-ohjelma

 

Opintojen johdantopäivät (27.-31.8.) Raumalla

  • Maisterivaiheen aloituspäivät Raumalla

    • Luokanopettajan tutkinto-ohjelmaan maisterihaussa valitut: 4.92018 klo 9-11 Päärakennus 114

    • Kasvatustieteen (varhaiskasvatus) maisteriohjelmaan valitut: 10.9.2018 klo 8-9

Suoraan maisterivaiheeseen valitut opiskelijat ovat halutessaan tervetulleita osallistumaan myös järjestettävään ohjelmaan ja tuutorointiin. Huomioithan kuitenkin, että mm. opintojen rakennetta käsittelevät infot on suunnattu kandidaatin ja maisterin tutkintoa suorittaville.

 
Asiasana:
Tagit: