in English
 
 
Opintojen johdantopäivät ja tuutorointi

Opintojen johdantopäivät ja tuutorointi

Opintojen johdantopäivillä orientoidutaan opintoihin ja opiskelun aloittamiseen. Johdantopäivät pitävät sisällään kaikille uusille opiskelijoille yhteisiä infoja, koulutuskohtaisia tiedotustilaisuuksia ja tutustumista opiskeluympäristöön ja muihin opiskelijoihin mm. opiskelijatuutorin kanssa (ks. alla).

Opiskelijatuutorit ovat oman koulutuksesi aiempien vuosikurssien opiskelijoita. Uudet opiskelijat jaetaan koulutuksittain tuutoriryhmiin. Oman tuutoriryhmäsi ja opiskelijatuutorisi tapaat heti ensimmäisenä opiskelupäivänä. Tarvittaessa voit kysyä oman opiskelijatuutorisi yhteystietoja ottamalla yhteyttä opintoneuvojaan. Opiskelijatuutorointiin osallistuminen on suositeltavaa kaikille opiskelijoille.

Opintojen johdantopäivien aikataulut ja tuutoreiden infokirjeet on koottu alle. Huomaathan, että nämä ovat erilaiset eri koulutuksissa sekä eri kiintiöissä opiskelemaan valituille - valitsethan siis huolellisesti omasi!


Opintojen johdantopäivät Turussa 28.8.2017 alkaen (jatkuu myöhemmin syksyllä)

Turun opiskelijatuutorit tavoitat myös Moodle-alueen kautta, ks. info  johdantopäivien ohjelmasta.


Opintojen johdantopäivät Raumalla 30.8-1.9.2017 (jatkuu myöhemmin syksyllä)

Maisterivaiheen aloituspäivät Raumalla

Suoraan maisterivaiheeseen valitut opiskelijat ovat halutessaan tervetulleita osallistumaan myös 30.8-1.9. järjestettävään ohjelmaan ja tuutorointiin. Huomioithan kuitenkin, että mm. opintojen rakennetta käsittelevät infot on suunnattu kandidaatin ja maisterin tutkintoa suorittaville.

Asiasana:
Tagit: