in English
 
 
Certified Foresight Professional

Ennakointiosaamisella uutta virtaa organisaatioosi!
 

​Kenelle?

Strategia-, tuotekehitys-, suunnittelu-, konsultointi- tai muissa vastaavissa edelläkävijä- ja kehittämistehtävissä työskentelevät. Sopii myös johdolle, päälliköille ja päätöksentekijöille.
 
"Organisaatioden kehitysvastuussa oleville henkilöille. Erityisesti niille, jotka tunnistavat toimialan ja liiketoiminnan olevan muutoksessa, mutta selkeää kuvaa muutoksesta ja omista reagointitarpeista siihen ei ole vielä muodostunut. Kurssia voi suositella kaikille niille, jotka aikovat menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä."
 
-CFP II osallistuja
 

Mitä?

Organisaation ennakointikulttuurin ja -järjestelmän kehittäminen on strategista, osallistavaa, uudistavaa ja voimaannuttavaa. Tämä kahdeksan kuukautta kestävä sertifikaattiin valmentava koulutus antaa sinulle uusia valmiuksia vastata muuttuvan työelämän ja toiminta-ympäristön haasteisiin ja mahdollisuuden luoda omaan organisaatioosi dynaaminen ennakointijärjestelmä.

"Osallistuminen CFP- ohjelmaan avasi silmäni ja on jo nyt auttanut monessa työhön liittyvässä asiassa, joihin olen voinut soveltaa kurssilla oppimaani." -CFP II osallistuja

 

Miksi?

Perinteiset työtavat, menetelmät tai strategiat eivät riitä vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja työelämän haasteisiin. Yhä useammin erilaiset organisaatiot kaipaavat tueksi jäsentynyttä tulevaisuustyöskentelyä ja omiin tarpeisiin räätälöityä ennakointijärjestelmää.
 
"Valmennus antoi hyvän ja ajantasaisen kuvan ennakoinnin viitekehyksistä ja työkaluista, joita voi hyödyntää omassa ennakointityössään. Ennakointijärjestelmän rakentaminen nivoi opit käytäntöön. Ymmärrys ja osaaminen (sekä oma että yrityksemme) kasvoi ja nyt meillä on ennakointijärjestelmä, jota kokeilemme ja jatkokehitämme käytännössä."
 
-CFP I osallistuja
 

Miten?

 
Iso osa valmennusohjelmasta suoritetaan verkon välityksellä. Opiskelussa hyödynnetään uusia opetus-, ohjaus- ja oppimisteknologioita ja digitaalista maailmaa. Luennot, oppimateriaalit ja harjoitukset ovat verkossa ja kasvokkain lähitapaamisissa paneudut ryhmäprosesseihin ja tutustut fasilitoiviin tulevaisuustyökaluihin.​

"Ajatukseni oli syventää ajatuksia ja löytää työkaluja, joilla saada työstettyä ja tunnistaa tulevaisuuden kehityspolkuja. Kollegoiden eli ryhmän merkitys on ollut iso ja lähipäivissä on käyty paljon innostavia keskusteluja." -CFP I osallistuja
 
Ohjelman jälkeen osallistujilla on valmiudet hakea CFP sertifiointia, joka suoritetaan ja laskutetaan erikseen. 
 

Milloin?

Seuraava ohjelma alkaa joulukuussa 2018.  Ohjelma sisältää 9 lähipäivää, jotka järjestetään 1-2 päivän jaksoissa noin puolen vuoden ajalla.
 
 
​Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten organisaatio voi siihen varautua?​

Lue lisää blogikirjoituksestamme >>

Asiasana:
Tagit:

Ohjelman järjestää Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen​ Futures Focus -koulutus- ja kehittämispalvelut yhteistyössä TSE exen kanssa.​​