in English
 
 
Motivaatio ja voimaantuminen työssä (työkaluna Reissin motivaatioprofiili)
​​Mikä?

Reissin motivaatioprofiili (RMP) on tieteellisesti kehitetty työkalu ja se pohjautuu professori Steven Reissin kehittämään teoriaan elämän perusmotiiveista. Reissin mukaan on olemassa 16 yleistä motivaatiotekijää: valta, riippumattomuus, uteliaisuus, hyväksyntä, järjestys, säästäminen, kunnia, idealismi, sosiaaliset kontaktit, perhe, status, kosto/voittaminen, esteettisyys, syöminen, ruumiillinen aktiivisuus ja mielenrauha. Näiden vahvuus kullakin meistä vaihtelee ja jokaisen motivaatioprofiili on yksilöllinen.

Kenelle?

  • johtajille, esimiehille ja tiiminvetäjille
  • HR-asiantuntijoille
  • kaikille, jotka haluavat parantaa henkilökohtaista hyvinvointiaan ja toimia tehokkaammin muiden kanssa työelämässä

Miksi?

Motivaatiotyökalu auttaa sinua:
  • tuntemaan omat motiivisi, tunnistamaan stressitekijät ja "sokeat pisteet"
  • motivoimaan, innostamaan ja sitouttamaan erilaisia ihmisiä työyhteisössä
  • tukemaan työyhteisöä stressinhallinnassa ja välttämään erilaisista motiiveista johtuvia väärinkäsityksiä työyhteisössä

Miten?

Vastaat verkkopohjaisen kyselytyökalun kautta väittämiin ja saat tuloksena oman henkilökohtaisen motivaatioprofiilisi, jonka käyt läpi palautekeskustelussa sertifioidun RMP-valmentajan kanssa ennen 30.11. olevaa lähipäivää. Lähipäivässä perehdytään lisää motiiveihin ja siihen, miten pystyt toteuttamaan sinulle tärkeitä motiiveja omassa elämässäsi ja tukemaan työyhteisöäsi erilaisten motiivien ymmärtämisessä ja tätä kautta parantamaan työyhteisösi hyvinvointia ja tuloksellisuutta.

Asiasana:
Tagit:
 

 Sisältöeditori

 
Lisätietoja:

Johtaja
+358 50 591 7199