in English
 
 

Kuuma peruna

​​ 


Jauhomatoja suklaakeksissä ja sirkkoja salaatissa  

- suomalaisten asenteet hyönteisten syöntiin selvitetään

(YLE KOTIMAA 5.10.2015)
Suomessa otetaan ensiaskelia ruokateollisuuden ja hyönteiskasvatuksen yhdistämisessä. Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus ja Luonnonvarakeskus ovat aloittaneet kaksivuotisen projektin, jossa selvitetään hyönteisten soveltuvuutta ruokateollisuuden raaka-aineeksi. Samalla otetaan selvää ihmisten asenteista hyönteisten syöntiin.

Koko jutun voit lukea täältä.

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus - Functional Foods Forum
​​

Hyvänmakuista ja terveellistä ravintoa kaikille

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) yhdistää eri alojen parhaan tiedon ja osaamisen terveellisten, turvallisten ja hyvänmakuisten tulevaisuuden elintarvikkeiden kehittämiseksi. 

Tutkimme ja kehitämme uusia hyvinvointiimme vaikuttavien elintarvikkeiden tuoteideoita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimimme myös elintarvikealan kehittäjinä toteuttamalla alan kasvua ja kansainvälistymistä edistäviä kehitysprojekteja.​​​​​​​​​​​​​

Asiasana:
Tagit:

 

 Ajankohtaista

 
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript

 

moniaistinen-keittokirja.jpg


Lue blogeja:

MolekyyligastronomiaScreen Shot 2014-05-13 at 13.31.06.png
Screen Shot 2014-05-13 at 14.10.53.png


 

 Postitusosoite:

 20014 TURUN YLIOPISTO



 Käyntiosoite:

 Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs

 Turku


 puh. +358 2 333 6821