in English
 
 

Kuuma peruna

​​ 


 Moniaistinen keittokirja tarjoaa purtavaa kaikille aisteille
 

Se, mitä me kutsumme ruuan mauksi, muodostuu aivoissamme usean eri aistin yhteisvaikutuksesta.  FFF:n Moniaistisen keittokirjan, jonka avulla voi  itse kokea, miten eri aistit vaikuttavat ruokaelämykseen.

Lue lisää​

Professori Anu Hopia puhuu ruuasta Radio Helsingissä

Miksi ruoka herättää meissä niin suuria tunteita?​ Radio Helsingin Trolliryhmässä puhuttiin ruokaraivosta perjantaina 8.8.2014. Mukana keskustelemassa FFF:n elintarvikekehityksen professori Anu Hopia sekä trollaava sarjayrittäjä Ilkka Lavas. 

 

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus - Functional Foods Forum
​​

Hyvänmakuista ja terveellistä ravintoa kaikille

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) yhdistää eri alojen parhaan tiedon ja osaamisen terveellisten, turvallisten ja hyvänmakuisten tulevaisuuden elintarvikkeiden kehittämiseksi. 

Tutkimme ja kehitämme uusia hyvinvointiimme vaikuttavien elintarvikkeiden tuoteideoita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimimme myös elintarvikealan kehittäjinä toteuttamalla alan kasvua ja kansainvälistymistä edistäviä kehitysprojekteja.​​​​​​​​​​

Keywords:
Tags:

 

 Ajankohtaista

 
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript

 

moniaistinen-keittokirja.jpg


Lue blogeja:

MolekyyligastronomiaScreen Shot 2014-05-13 at 13.31.06.png
Screen Shot 2014-05-13 at 14.10.53.png


 

 Postitusosoite:

 20014 TURUN YLIOPISTO



 Käyntiosoite:

 Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs

 Turku


 puh. +358 2 333 6821