in English
 
 
Laadunvalvonnan tuki

Vaikuttaako tuotantoprosessin tai pakkausmateriaalin muutos lopputuotteen aistittavaan laatuun? Huomaavatko kuluttajat eroa? Mietittekö, onko lopputuotteessa jokin virhehaju tai -maku?



Jos tuotantoprosessissa tehdään muutoksia, esim. laite tai tuotantopaikka vaihtuu, sillä voi olla merkitystä lopputuotteen aistittavan laadun kannalta. Voimme testata koulutetulla tai kuluttajaraadilla, onko prosessin muutoksella vaikutusta tuotteeseen.

Koulutettu raatimme voi ottaa myös nopealla aikataululla kantaa raaka-aineiden tai lopputuotteiden virheisiin. Eikä kannata unohtaa aistittavan laadun säilyvyyttä tuotteen säilyvyysaikaa määritettäessä.

Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia laadunvalvonnan arviointeihin osallistuville.



 ​​​

Asiasana:
Tagit:

Ota yhteyttä:

fff-flavor(at)utu.fi  
 
TAI
 
Mari Norrdal
Kehityspäällikkö 
mari.norrdal(at)utu.fi​
+358 40 550 2471
 
 
Postiosoite:
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
20014 Turun yliopisto
 
Käyntiosoite:
Pharmacity
Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs