in English
 
 
Aistittavan laadun tuotetutkimukset
​​

Miten tuotettanne voi kehittää entistä maukkaammaksi? Miten erottua kilpailijoiden tuotteista? Vaikuttaako reseptin muutos merkittävästi lopputuotteen aistittaviin ominaisuuksin?

Tuotekehitys480px.jpg

Meidän työkalunamme toimii huolellisesti koulutettu analyyttinen raati, joka arvioi tuotteiden ominaisuuksia objektiivisesti ja kvantitatiivisesti, mielipiteiden tai kokemusten vaikuttamatta arviointiin. Siten saadaan selville tutkittavien tuotteiden erot aistittavissa ominaisuuksissa.

Kun nämä tulokset yhdistetään kuluttajien antamiin mielipiteisiin samoista tuotteista, saadaan lisää tietoa, miten tuotteenne eroaa kilpailijoista ja mitkä aistittavat ominaisuudet selittävät kuluttajien mielipiteitä.

Tutkimusten perusteella voidaan antaa kehitysehdotuksia tuotekehitysversioille tai olemassa oleville tuotteille sekä poimia kriittisiä ominaisuuksia tuotekehityksen tai laadunvalvonnan kriteereiksi. Eikä kannata unohtaa tutkitun tiedon voimaa erityisesti keskusliike- mutta myös muussa markkinoinnissa.


​​​

Asiasana:
Tagit:

Ota yhteyttä:

fff-flavor(at)utu.fi  
 
TAI
 
Mari Norrdal
Kehityspäällikkö
mari.norrdal(at)utu.fi​
+358 40 550 2471
 
 
Postiosoite:
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
20014 Turun yliopisto
 
Käyntiosoite:
Pharmacity
Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs
 

Lisätietoa:

Katso Makuseutu-blogista tekemämme runebergintorttujen ominaisuusprofiili! ​