in English
 
 
Aistila - Resepti menestystuotteen kehittämiseen

AistilaTM –projektissa kehitetään yritysten käyttöön täysin uudenlaista palvelukonseptia, joka pohjautuu Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen piirissä tehtyyn monivuotiseen aistittavan laadun tutkimukseen. Tutkimusympäristössä yhdistyy osaaminen tuotteiden moniaistisesta arvioinnista ja yksilöllisten erojen ymmärryksestä -sekä kuluttaja- että asiantuntijaryhmissä. AistilaTM –palvelukonsepti tuo yhteistyöhön aistien avulla koettujen ominaisuuksien, kuten ulkonäkö-, ääni-, haju- ja makuominaisuuksien, optimoimisen. Tarkastelun kohteena oleva tuote voi olla elintarvike, käyttötavara, tekstiili tai vaikkapa tila.

AistilanTM -palvelukonseptia kehitetään Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen Tekesin rahoittamassa Tutli-projektissa.

Tekes_logo_sininen_300dpi_RGB.jpg

Asiasana:
Tagit: