in English
 
 
Elintarviketurvallisuus vientituotteeksi

Elintarviketurvallisuus vientituotteeksi -hanke on Etelä-Suomessa toimivien yritysten ja koulutusorganisaatioiden kansainvälistymistä palveleva kehittämishanke, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisen elintarviketurvallisuusosaamisen kaupallistamista kansainväliseksi vientituotteeksi.

Hankkeen tavoitteet:

  • Yritysten kansainvälistyminen Venäjän ja Kiinan markkinoille
  • Brändin vahvistaminen: Suomi kansainvälisesti tunnettu elintarviketurvallisuudestaan
  • Kansainvälinen koulutusvienti, yritysten kehitysalustan ja yritystoiminnan luominen

Toimenpiteet: Food Traceability & Safety Technology Showroom, Food Safety Expertise in Finland-yrityskatalogi, yritysten match-making, kansainvälistymisvalmennus ja yhteismarkkinointi, kieli- ja kulttuurikoulutus, vientiin soveltuvien koulutuspakettien rakentaminen ja tutkimuksen tuotteistaminen.

Hankkeen kohderyhmänä ovat kotimaiset elintarviketurvallisuuden alan yritykset ja tutkimus- ja oppilaitokset.

Hankekonsortio: Turun yliopisto, Viikki Food Centre, Vantaan Innovaatioinstituutti, Metropolia AMK ja Helsingin yliopisto.

Hankeaika 2011–2013, rahoittajana Etelä-Suomen EU- rakennerahastot

Lisätietoja:

Koordinaattori Jaakko Korpela
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto
p. 040-125 1512 tai jaakko.korpela(at)utu.fi

 
Asiasana:
Tagit:
elintarviketurvallisuus.jpg 

Lue lisää:

www.foodsafetyexpertise.fi

Food Safety Expertise in Finland -yrityskatalogi

Lataa tästä (5MB)

 
 
 EU_aluekehitysrahasto.jpg