in English
 
 
Call for Papers on avoinna: "Futures of a Complex World" 12.–13.6.2017 Turussa

​Tulevaisuudentutkimuksen perinteinen, kansainvälinen konferenssi järjestetään seuraavan kerran 12.–13.6.2017 Turussa teemalla ”Futures of a Complex World”. Mukana järjestelyissä on keskuksen lisäksi Tulevaisuudentutkimuksen Verkostoakatemia, Valtioneuvoston kanslian ennakointiverkosto sekä Foresight Europe Network, FEN.

Tulevaisuuskonferenssin ajankohtaisena pääteemana on kompleksisuus. Kytkennällisyys, vuorovaikutteisuus ja erilaisten verkottuneiden järjestelmien määrä kasvaa maailmassa vääjäämättä. Tulemme elämään monimutkaisessa maailmassa, jossa näennäisesti toisistaan riippumattomat asiat ovat kytköksissä ja vaikuttavat toisiinsa. Emme välttämättä vielä tiedä, tunnista ja ymmärrä kuvatunlaisen ilmiön ja kehityksen seurauksia. Tuntemattomien tulevaisuuksien edessä ennakoinnin merkitys ja tärkeys korostuvat.

Konferenssin tavoitteena on syventää tietoa ja käsitystä kompleksista yhteiskunnista ja ympäristöistä, jossa asiat eivät tapahdu, eikä niitä voi selittää lineaarisesti, vaan asiat rakentuvat avoimista, muuttuvista ja toisiinsa vaikuttavista tekijöistä.

Tutkijoille on avoinna Call for Papers, jossa abstraktien toimittamisen määräaikana on 2.12.2016. Konferenssin ilmoittautuminen avautuu tammikuun alussa 2017.

Lisätietoja abstraktien toimittamisesta, konferenssin hinnoista sekä muun muassa käytännön järjestelyistä löytyy verkko-osoitteesta:

www.futuresconference.fi/2017

 

 

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 8.11.2016 13:10 ,  Päivitetty 8.11.2016 13:32
 ​
Capture-card2.JPG

Call for Papers
is Available

Share your findings, ideas,
results and thoughts! 
We invite authors to present
their work and submit
abstracts for papers,
posters and performances

omppu.jpg
Important dates

 Deadline for the abstracts: 
2 December 2016

Notification of acceptance: 
16 December 2016

Registration opens: 
January 2017

Early bird registration ends: 
31 March 2017 

  follow_twit.jpg