in English
 
 
Bastu Turku – Kuudennen aallon yritystoimintaa

​Yrityskehittämö BastunÒ tarkoituksena on edistää kiertotaloutta sekä rakentaa Turun alueelle 6. aallon yritystoimintaa. Rekrytoimme toimintaan mukaan tarmokkaita asioiden edistäjiä, jotka haluavat kehittää paitsi omaa bisnestä myös alueen elinvoimaisuutta. Tässä hankkeessa ei tutkita eikä kouluteta, vaan kokeillaan ja tehdään. Kustannus on käyttämäsi aika ja toisaalta vaihtoehtokustannus loistavat ideat joista jäät paitsi, jos et ole mukana. 

Resurssiniukkuus on 6. aallon keskeinen ajuri, joka pakottaa meidät ajattelemaan totuttuina pidettyjä asioita kokonaan uudella tavalla

Turun seudun kilpailukyvyn kannalta on ensiarvoisen tärkeää kyetä kasvattamaan liiketoimintaa aloilla, joiden markkinat maailmanlaajuisesti ovat kasvussa. Materiaalien ja energian älykäs käyttö on näistä uusista liiketoiminta-alueista tärkein. Fokuksessa on Varsinais-Suomen alueen osaaminen, jota vahvistetaan sopivien yhteistyökumppaneiden panoksella.

Yrittäjien ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen yrityskehittämö sai alkunsa Turun alueen yrittäjien yhteydenotosta liittyen tavoitteeseen kehittää uudenlaista yritystoimintaa. Hankkeen tavoitteena on hakea ennakointitietoa ja ryhmän osaamista hyödyntäen uusia tapoja kestävään resurssiviisaaseen arvonluontiin. Aineettoman ja digitaalisen arvonluonnin sekä materiaalisen arvonluonnin yhdistelmien avulla on mahdollista tuottaa kokonaan uusia merkittäviä innovaatioita.

 

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Ota yhteyttä!

 

Keijo Koskinen
keijo.koskinen(a)utu.fi
Puh. 044 594 1659

Markku Wilenius
markku.wilenius(a)utu.fi
Puh. 050 592 9121

Ellinoora Leino-Richert
elleri(a)utu.fi

 

www.bastuturku.utu.fi