in English
 
 
Tulevaisuuden elintarvikkeet – kuluttajatuotteiden osaaminen ja verkostot

Hankkeen toimenpiteet on jaettu kolmeen tietoa ja osaamista tuottavaan työpakettiin: alkutuotannon analyysi, elintarviketoimialan kehittäminen sekä osaamis- ja yritysverkostojen kehittäminen.

Tulevaisuuden tutkimuskeskus vastaa tiedonsiirtotilaisuuksista, joissa  perehdytetään yrityksiä ruoankulutuksen toimintaympäristöjen muutoksiin ja tulevaisuuden kuluttajatrendeihin sekä jalkautetaan ennakointiajattelua ja -menetelmiä yrityksiin niiden oman kehittämistoiminnan tueksi. Yritysten ennakointiosaamisen vahvistaminen voi tuottaa uusia tuotteita, palveluita, liiketoimintamahdollisuuksia ja olla toimintaa uudistava sytyke.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES hallinnoi ja koordinoi hanketta, jonka yhteistyökumppaneina ovat Pielisen Karjalan maaseutuhallinto, Makery Oy, Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus ja Savonia amk Oy.

Hanke kestää kesäkuun 2017 loppuun ja sen päärahoittaja on Pohjois-Karjalan Ely-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

 logot-tul-elintarvike.JPG

Asiasana:
Tagit:
 

 Lisätietoja:

 

Riikka Saarimaa
Leena Jokinen

Tulevaisuuden tutkimuskeskus