in English
 
 
Folkloristiikan, uskontotieteen, kansatieteen ja museologian kokoelmat

Kokoelmat Turun yliopiston mediapankissa.


Folkloristiikan ja uskontotieteen muodostama TKU-kokoelma ja kansatieteen muodostama TYKL-kokoelma sisältävät kymmeniä tuhansia valokuvia, satoja tuhansia kyselyvastaussivuja sekä mm. käsikirjoituksia, karttoja, tuhansia tunteja ääninauhoja sekä haastattelujen litteraatioita. Kokoelmat ovat kansallisesti ja kansainvälisestikin merkittävät. Kokoelmat ovat tutkimus- ja opetuskäyttöä varten avoimet kaikille, rajoituksen alaisia aineistoja lukuunottamatta. Alkuperäiskokoelmia ei lainata, mutta aineistosta, johon ei ole asetettu rajoituksia, voi arkiston harkinnan mukaan saada tutkimuskäyttöä varten maksullisia kopioita.


Digitoimaton ja käyttörajoituksen alainen aineisto sijaitsevat Teutorissa, jossa niihin pääsee tutustumaan HKT-arkiston yliopisto-opettajan opastuksella. Digitaalinen aineisto on saatavilla HKT-arkiston yliopisto-opettajan kautta. Sähköisessä muodossa olevan aineiston luetteloita ja kuvailutietoja julkaistaan vähitellen ja jatkuvasti Turun yliopiston mediapankissa.


Kuvat:
TKU/P/67/61
TKU/P/67/30
 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiasana:
Tagit:

​Aukioloajat 

Arkisto on suljettu 6.7.-14.8.2018

15.8.2018 lähtien:
Asiakaspalvelu avoinna
ma–ke 
klo 9.00–15.30

Arkistonhoitajan työtehtävät edellyttävät eri työpisteissä toimimista. Ota yhteyttä ennen arkistossa vierailuasi varmistaaksesi, että hän on paikalla.

Aineistojen käyttö on mahdollista myös arkiston ollessa suljettuna Teutorin kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Aineistot tilattava tällöin etukäteen arkistonhoitajalta.Yhteystiedot

Postiosoite
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen arkisto
20014 Turun yliopisto
 
Käyntiosoite
Teutori
Lemminkäisenkatu 3b
 
Sähköposti
kultutarkisto(at)lists.utu.fi   
 
Puhelinnumero
050 3568742