in English
 
 
Folkloristiikan, uskontotieteen, kansatieteen ja museologian kokoelmat

Folkloristiikan ja uskontotieteen muodostama TKU-kokoelma ja kansatieteen muodostama TYKL-kokoelma sisältävät kymmeniä tuhansia valokuvia, satoja tuhansia kyselyvastaussivuja sekä mm. käsikirjoituksia, karttoja, tuhansia tunteja ääninauhoja sekä haastattelujen litteraatioita. Kokoelmat ovat kansallisesti ja kansainvälisestikin merkittävät.


Kokoelmien aineistoa on vuodesta 1989 luetteloitu tietokantaan, jota täydennetään koko ajan taannehtivasti ja johon voi tutustua arkiston henkilökunnan opastuksella. Aineistojen muuttaminen digitaaliseen muotoon on aloitettu vuonna 2000. Vanhempi, vielä digitoimaton aineisto, löytyy manuaalisista kortistoista sekä arkistoluettelosta.

Alkuperäiskokoelmia ei lainata, mutta aineistosta, johon ei ole asetettu rajoituksia, voi arkiston harkinnan mukaan saada tutkimuskäyttöä varten maksullisia kopioita.

Kuvat:
TKU/P/67/61
TKU/P/67/30
 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiasana:
Tagit:

​Aukioloajat 

Toimisto avoinna
ma–ke 
klo 9.00–15.30

Arkisto on suljettu seuraavina ajankohtina: 19.2.-25.2.2018

Aineistojen käyttö on mahdollista myös arkiston ollessa suljettuna Teutorin kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Aineistot tilattava tällöin etukäteen arkistonhoitajalta.Yhteystiedot

Postiosoite
Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen arkisto
20014 Turun yliopisto
 
Käyntiosoite
Teutori
Lemminkäisenkatu 3b
 
Sähköposti
kultutarkisto(at)lists.utu.fi   
 
Puhelinnumero
050 3568742