in English
 
 
Taikusydän

 

Taikusydän -tutkijaverkosto

Taikusydän -tutkijaverkosto kokoaa yhteen taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin teemoista kiinnostuneita tutkijoita ja tutkimusta sekä toimii foorumina yhteistyölle.

Valtakunnallisen tutkijaverkoston tavoitteena on kartoittaa ja seurata alan tutkimusta, edistää tutkimuksen näkyväksi tekemistä, tukea monitieteistä tutkijakeskustelua ja tutkimusyhteistyötä sekä tutkimuksen ja käytännön välistä vuorovaikutusta. Verkosto järjestää mm. tutkijatapaamisia, työpajoja ja seminaareja.Tutkijaverkostoa koordinoidaan Turun yliopiston Kulttuurin ja terveyden tutkimusyksikössä. Verkoston toiminta on jatkoa Kulttuuri, terveys ja hyvinvointi -hankkeen (2012-2013) verkostotyölle.

 

Miten mukaan?

Liity mukaan tutkijaverkostoon lähettämällä lyhyt kuvaus itsestäsi ja tutkimusprojektistasi / tutkimusintresseistäsi osoitteeseen liisa.laitinen@utu.fi. Tutkijaverkoston sähköpostilistalle liittymällä saat tiedon tutkijaverkoston tapaamisista sekä ajankohtaisista tapahtumista, kuten seminaareista, konferensseista ja uusista julkaisuista. Liity listalle:
https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/taikusydan-tutkijat
 

Lisätietoja:

Liisa Laitinen
liisa.laitinen@utu.fi 
+358 50 468 7263

 

Tutkijaverkoston toiminta on käynnistetty keväällä 2016 osana Turun ammattikorkeakoulun hallinnoimaa Taikusydän -hanketta (www.taikusydan.fi). Taikusydämen toimintaa rahoittavat Turun yliopisto, Taiteen edistämiskeskus, Turun kaupunki ja Turun ammattikorkeakoulu.

Asiasana:
Tagit: