in English
 
 

​Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma

Koulutusohjelma kuuluu Turun yliopiston Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitokseen. Koulutusohjelmasta valmistuu humanististen tieteiden kandidaatteja ja filosofian maistereita. Koulutusohjelman tilat ovat Porin yliopistokeskuksessa.

Koulutusohjelman pääaineita ovat kulttuuriperinnön tutkimus, maisemantutkimus ja digitaalinen kulttuuri ja sivuaineita kulttuurituotannon suunnittelu, museologia sekä kulttuuri- ja elämysmatkailu​.

Opetus on uudenlaista verrattuna perinteiseen humanistiseen koulutukseen. Koulutusohjelma painottaa tieteellisen koulutuksen lisäksi käytännönläheisyyttä ja tiedon soveltamista. Opiskelija saa jo koulutuksen alkuvaiheessa kontakteja työelämään tehdessään harjoitustöitä yhteistyössä eri alojen toimijoiden kanssa. Kirjatenttien lisäksi opintosuorituksina tehdään esseitä, esitteitä, näyttelyitä, videoita ja ympäristöselvityksiä.

Opiskelijalla on mahdollisuus valita opintoja oman laitoksen tarjonnan lisäksi Porin yliopistokeskuksen muista yksiköistä, avoimesta yliopistosta sekä Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan muusta ainevalikoimasta.

Tervetuloa opiskelijaksi!

Hae kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelmaan tutkinto-opiskelijaksi tai maisteriopintoihin.

Lue lisää hakusivultamme!

      

Ajankohtaista

Opiskelijoidemme ylläpitämä "Humanistina Porissa" -blogi luettavissa osoitteessa http://blogit.utu.fi/ktmt!
 

 Yhteystiedot

 

Käyntiosoite:
Siltapuistokatu 2 (2. krs)
28100 Pori

Postiosoite:
Turun yliopisto
Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma
PL 124
28101 Pori

Opintotoimisto:
huone 285
ma-to klo 12-14, muina aikoina sopimuksen mukaan

ktmt-info@utu.fi
0400 669 036

 

 In English