in English

Historioitsija töissä 10.4. klo 14.00 Janus
​Ohjelma:

•    Tutkija Juha Sainio (Rekry - Turun yliopiston työelämäpalvelut): Historioitsija työelämässä

•    Historia-aineista valmistuneiden paneelikeskustelu

Puheenjohtajat: Veera Semi ja Mikko Saira, Kritiikki ry

FM Lauri Hannus, Viestintäkonsultti, Miltton. Laurin työhön kuuluu viestinnän suunnittelua, toteutusta sekä kehitysprojekteja.

FM Hanna Knuuti, Asiakirjahallintapäällikkö, Turun yliopisto. Hanna on valmistunut Suomen historian arkistolinjalta.

FM Stefan Stjärnstedt, Opinto-ohjaaja, Opettaja, Mynämäen lukio. Stefanilla on historian ja yhteiskuntaopin sekä uskonnonopettajan pätevyydet.

FM Elina Tanskanen Kulttuurivastaava, Ranskan instituutti. Hän hoitaa Helsingissä sijaitsevan instituutin kulttuuriyhteistyöprojekteja ja -verkostoja.

FM Lauri Viinikkala, Tutkija, Turun museokeskus. Lauri on myös Suomen historian tohtorikoulutettava ja tutkii väitöskirjassaan yhdistetyn todellisuuden teknologian hyödyntämistä menneisyyden esittämisessä.

•    Järjestöasiantuntija Netta Metsäaho, Ammattijärjestö Specia, Työnhakuinfo

•  Klo 16-17   Kahvitarjoilu, CV-klinikka, keskustelua

Lisätietoja: Paavo Oinonen (paaoino@utu.fi), Mari Välimäki (marivaz@utu.fi) ja Heli Paalumäki (helpaa@utu.fi)
Julkaistu 22.3.2017 12:40 ,  Päivitetty 27.3.2017 10:16