in English

Syksyn opetus uudessa opinto-oppaassa
​Turun yliopistossa on tänä syksynä otettu käyttöön kaikille tiedekunnille yhteinen uusi Peppi-opetustietojärjestelmä. Entistä opetusohjelmasivustoa ei enää ole, vaan kurssien toteutustiedot löytyvät Opinto-oppaasta, kunkin oppiaineen kohdalta. Pakolliset kieliopinnot löytyvät nyt myös pääaineesi kohdalta.

Opinto-oppaaseen pääsee esimerkiksi nettiopsun linkistä tai suoraan osoitteesta https://opas.peppi.utu.fi/

Yleisen historian syksyn opetuksen löydät siis jatkossa suoraan opintojaksojen kuvauksien ohesta. Oppiaineen kohdalla sinun on aluksi valittava HuK-koulutus tai FM-koulutus ja sen jälkeen haluamasi opintojakso.

Valinnaiset kurssit ovat Pepissä korvaavan opintojakson alla, joten niitä täytyy hiukan sieltä etsiä. Laadimme myös yhteisen erillisen listan historia-aineiden valinnaisista kursseista (elokuun puolivälissä).

HUOM! Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu vanhaan tapaan nettiopsussa. Nettiopsun ilmoittautumislistasta tai oppiaineiden opintoneuvojilta kannattaa tarkistaa, jos opinto-oppaan ilmoittautumisajoissa on epäselvyyksiä (nämä johtuvat teknisestä järjestelmästä).

Suorat linkit opinto-oppaaseen:
Yleisen historian pääaineopinnot, HuK
Yleisen historian pääaineopinnot, FM
Yleinen historia sivuaineena
Yliopiston sivuainetarjonta kaikkiaan

Jos opinto-oppaan käyttö tuntuu hankalalta, käänny mieluusti yliopisto-opettaja Heli Paalumäen tai opintosihteeri Erja Aarnion puoleen!

Julkaistu 7.8.2018 13:25 ,  Päivitetty 7.8.2018 14:47