Kasvitieteellisessä puutarhassa tapahtuu ympäri vuoden
​Ihmeköynnös (Bougainvillea) kukkii Välimerenilmastohuoneessa.

Kasvihuoneet ja kahvio suljettu juhannusaattona ja -päivänä sekä 6.–8.7.2018 (Ruisrock).

Terttuhelokämmekkä (Coelogyne massangeana) ja tohtorinkukka kukkivat araukariahuoneessa.

Puutarhalle on saapunut uusia vapaana lenteleviä värikkäitä undulaatteja ja jättilummealtaan reunalta voi seurata suuria koikarppeja ja pienempiä kaloja.

Vitriineihin on tuotu Turun yliopiston eläinmuseolta Suomessa pesiviä täytettyjä lintuja ja niiden munia.

Puutarhassa on vaihtuvia teemanäyttelyitä ja -kasvipäiviä. Juhlapyhien aikana kasvihuoneissa järjestetään erityisesti lapsivieraille suunnattuja näyttelyitä.

Kahvion yhteydessä on myynnissä taimia, siemeniä, huone- ja puutarhakasveja sekä kortteja, kasseja ja muita oheistuotteita.

Uusi kahvilayrittäjä Sunborn Saga Oy aloitti toimintansa tiistaina 15.11.2016 klo 10.

Tervetuloa!

Sivu päivitetty 16.5.2018