in English
 
 
Ilmoittautuminen kursseille

​Nettiopsu-ilmoittautuminen

Suurimmalle osalle kieli- ja viestintäopintojen keskuksen kursseista ilmoittaudutaan Nettiopsun kautta. Nettiopsu on Turun yliopiston opiskelijatietojärjestelmän eli opintorekisterin sähköinen palvelu kaikille Turun yliopiston opiskelijoille. Kirjautuminen Nettiopsuun vaatii Turun yliopiston IT-palveluiden myöntämän, voimassa olevan käyttäjätunnuksen sekä salasanan.

Huom! Varmista, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi kuluvalle lukuvuodelle ennen Nettiopsun kurssi-ilmoittautumisajankohtaa. Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) jäsenmaksun siirto pankista yliopistolle vie muutaman päivän, joten TYY:n jäsenmaksu on maksettava hyvissä ajoin. Uudet perustutkinto-opiskelijat saavat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta ja yliopistoon ilmoittautumisesta. Uusien opiskelijoiden on syytä pitää huolta siitä, että ilmoittautumisen lisäksi he saavat yliopiston käyttäjätunnuksen ja salasanan ajoissa, koska näitä vaaditaan Nettiopsu-ilmoittautumiseen.

Tarkat ilmoittautumisajankohdat ovat nähtävissä kieli- ja viestintäopintojen keskuksen opinto-oppaasta kunkin opintojakson kohdalla.

Muut ilmoittautumismenettelyt

Joillekin kursseille ilmoittaudutaan suoraan opettajalle esim. sähköpostitse. Tavallisesti tällaisille kursseille mahtuvat kaikki halukkaat. Tarkista kurssikohtaiset ohjeet aina kieli- ja viestintäopintojen keskuksen opinto-oppaasta.

Asiasana:
Tagit: