in English

Asiakkaiden pyynnöstä - lisää lainaläppäreitä
​Lainaläppäreitä on tullut lisää Educariumin ja Teutorin kirjastoihin sekä Feeniks-kirjastoon. Uutuutena läppäreiden lainaaminen on mahdollista nyt myös Caloniassa. Lainaläppäreitä löytyykin jo jokaisesta Turun kampusalueen kirjastosta.

Näin läppärilaina toimii:
  • tarvitset koneen käyttöön utu-tunnukset
  • kone ja sen virtajohto lainataan kahdeksi tunniksi kerrallaan
  • voit uusia lainan asiakaspalvelussa, jos koneeseen ei ole varauksia
  • voit käyttää konetta kirjaston tiloissa (ei kirjaston tilojen ulkopuolella olevassa 24/7-lukusalissa)
  • voit myös varata koneen etukäteen kunkin kirjaston asiakaspalvelussa
  • myöhässä olevasta lainasta seuraa 20€ maksu ja lainakielto

Tietoa aukioloajoista

Etenkin opiskelijat ovat toivoneet kyselyssämme parempaa tiedotusta aukioloaikojen muutoksista. Kaikki eivät ole huomanneet, että poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotetaan kirjaston verkkosivuilla.
Erityisesti on toivottu, että poikkeusaukioloajoista voisi ilmoittaa ylioppilaskunnan uutiskirjeissä. ”Pyrimme lisäämään yhteistyötä TYY:n kanssa ja mahdollisuuksien mukaan saamaan tietoa aukioloaikojen muutoksista myös TYY:n uutiskirjeeseen”, kertoo kirjaston viestinnästä vastaava suunnittelija Ilmari Jauhiainen.

Tapaa kirjastolaisia livenä

Kirjaston asiakaskyselijät jalkautuvat jälleen kampusalueelle tällä viikolla. Tiistaina 2.2 olemme Educariumin aulassa, keskiviikkona 3.2 Teutorissa.
”Viime keskiviikkona Mercatorilla oli mukava kuulla, miten monet olivat jo vastanneet kyselyymme. Tulkaa vain rohkeasti juttelemaan, vaikka ette juuri sillä minuutilla ehtisikään kyselyä täyttää”, Jauhiainen kehottaa.

Turun yliopiston kirjaston LibQUAL-asiakaskysely osoitteessa:

Muistathan, että vain täydellisesti täytetyt kyselyt ovat mukana iPadin ja muiden palkintojen arvonnassa.

Lisätietoja:
Ilmari Jauhiainen