in English

Kirjasto opettaa – vaikuta sisältöihin

​Jotkut vastaajat kaipaavat lyhyitä pikakoulutuksia esimerkiksi ResearchGuides-palvelun käytöstä. ”No sehän onnistuu! Alamme heti suunnitella vielä tälle keväälle lyhyitä täsmäiskuja eri puolille yliopistoa”, lupaa tiedonhaun opetuksesta vastaava informaatikko Leena Järveläinen.

Tieto tulevista pikakoulutuksista tulee kirjaston verkkosivuille ja yliopiston intraan mahdollisimman pian.

Räätälöi oma opetuksesi

Joitakin vastaajia mietitytti, mihin voi antaa palautetta, jos kirjaston pitämä koulutus ei ole vastannut heidän tarpeisiinsa.

"Jos koulutus on kuulunut johonkin opintojaksoon, olemme sopineet sen sisällöstä aina opettajien kanssa yhdessä. Pyrimme aina saamaan kirjaston osuudesta sellaisen, että se vastaisi mahdollisimman hyvin opiskelijan ja opintojakson tarpeisiin. Onkin tärkeää, että palautetta koulutuksen onnistumisesta annetaan sekä kirjastolle että opintojakson opettajalle”, Leena Järveläinen jatkaa.

Kirjasto kuuntelee mielellään asiakkaiden toiveita koulutuksista ja räätälöi esimerkiksi tiedonhakuopetuksia kohderyhmän tarpeisiin. ”Ota vain rohkeasti yhteyttä minuun ja kerro, millaisista kirjaston koulutuksista juuri sinä hyötyisit parhaiten!”, neuvoo Järveläinen.

Vastaa ja vaikuta

Muistathan, että sinulla on enää ensi viikko aikaa vastata kirjaston asiakaskyselyyn  verkossa tai kirjaston asiakaskoneilla. Lisäksi voit nähdä kirjaston asiakaskyselijöitä jalkautuneena eri puolille kampusta:

• Caloniassa 9.2
  • Naturassa 10.2.

Muistathan, että vain täydellisesti täytetyt kyselyt osallistuvat arvontaan, jonka pääpalkintona on iPad Air 2. Muita palkintoja ovat sponsoroineet Naantalin ja Ruissalon Kylpylät, Raisio-konserni, Unica sekä Cloetta.

Turun yliopiston kirjaston LibQUAL-asiakaskysely osoitteessa:

Lisätietoja kirjaston asiakaskyselystä:
Ilmari Jauhiainen
libqual@utu.fi

Asiasana: asiakaslähtöisyys;asiakaspalvelu;kyselyt;asiakastyytyväisyyys;informaatikot;opetuksen kehittäminen, suunnittelu ja arviointi;
Julkaistu 5.2.2016 7:25 ,  Päivitetty 5.2.2016 10:19