in English

UB-lainaus - tilaa kaukolaina suoraan Varastokirjastosta

​Miten kaukopalvelun keskittäminen vaikuttaa?

Olemme yhdistäneet ja uudistaneet kaukopalveluun liittyvät sähköpostiosoitteemme. Tavoitat meidät nyt osoitteesta kaukopalvelu@utu.fi.

Jatkossa kaikki kaukopalvelutilaukset tulevat pääkirjastoon yhdellä lomakkeella tai sähköpostilla kaukopalvelu@utu.fi.

Voit noutaa tilaamasi kaukolainat vain pääkirjaston asiakaspalvelusta, jonne kaukolainat jatkossa myös palautetaan.

Voimme toimittaa yliopiston sisäisessä postissa työhuoneeseesi vain ne tilaamasi kaukolainat ja -kopiot, joista lasku lähetetään laitokselle.

Miten tilaan kirjan kaukolainaan suoraan Varastokirjastosta?

Yhteislainapyyntö tehdään Volter-tietokannan kautta klikkaamalla hakusivulla Vaihda tietokantaa -painiketta.  Katso tarkemmat ohjeet.

Saat saapumisilmoituksen sähköpostiisi, kun tilattu kirja on noudettavissa Turun yliopiston pääkirjastosta. Yhteislainan hinta on 4,50 euroa.

Voit uusia lainasi itse Volter-tietokannan kautta (lainoja voi uusia 10 kertaa). Lainassa olevaan teokseen ei voi tehdä varausta yhteislainauksen kautta eikä kokonaisia lehtiä voi tilata.

Miten tilaan artikkelikopion suoraan Varastokirjastosta?

Jos olet Turun yliopiston opiskelija tai henkilökunnan jäsen, jolla on käytössä utu-sähköpostiosoite, voit tehdä myös artikkelikopiosta yhteislainauspyynnön Volter-tietokannassa. Katso tarkemmat ohjeet.

Varastokirjasto lähettää maksutta artikkelikopion tai linkin kopioon suoraan sähköpostiisi.

Huom! Lehtiä ei voi tilata lainaksi yhteislainauksen kautta.

Lisätietoja:
Kirjastoamanuenssi