in English
 
 
Väriä ja vaihtelua Educariumin kirjaston uudistetuissa opiskelutiloissa

Katutaso

Kirjaston katutason ryhmätyöhuoneet tarjoavat nyt aikaisempaa monipuolisempia opiskelutiloja. Perinteisten pöytäryhmien lisäksi kaksi huoneista on sisustettu aktiivista seisomatyöskentelyä varten ja vaihtelua seisomiseen tarjoavat huoneiden korkeat jakkarat.  Rennompaan työskentelyyn ja ideointiin sopivat sohvaryhmillä ja keinutuoleilla kalustetut huoneet.  Kuvaushetkellä sohvien seuraksi odoteltiin vielä tilaan kuuluvia pöytiä. Huoneiden kalustetiedot löytyvät myös Outlook-kalenterin huonelistauksesta, jolloin ryhmän työskentelyyn sopivan tilan varaaminen on helppoa.
 


Kirjaston katutason opiskelutiloihin on myös saatu lisää avaruutta kokoelmia tiivistämällä. Akustiset sermit jakavat opiskelutilaa ja pyörivissä nojatuoleissa voi rauhassa keskittyä omaan työskentelyyn.
 

Toinen kerros

Myös toisen kerroksen kahden hengen opiskelutilojen käyttömahdollisuudet ovat monipuolistuneet. Huoneissa on nyt sähköpöydät, mikä mahdollistaa työskentelyn seisaallaan. Huoneet ovat myös saaneet piristystä uusista väreistä. Huoneiden hiljaisuuden tasot ovat pysyneet ennallaan ja ne ovat yhä vapaasti käytettävissä ilman varausmahdollisuutta.
 
 
Uutta väriä saatiin myös toisen kerroksen neuvotteluhuoneisiin. Henkilökunnan käytössä oleva huone 253 sai muutoksen myötä nimekseen Fröbel ja kalustukseksi keltaisen pöytäryhmän. Huoneesta 262 tuli Steiner ja sieltä löytyy sohvaryhmä ja keinutuoli. Kuvan ottohetkellä myös Steinerista puuttui vielä pöytä.
 Muista päivittää tilat Outlook-kalenteriin

Jos olet lisännyt varattavien tilojen tiedot omaan Outlook-kalenteriisi, kannattaa ne nyt käydä päivittämässä. Tiedot huoneiden uusista kalusteista on lisätty huoneluetteloon, mutta ne eivät päivity automaattisesti kalenteriin.
 
 
Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 6.2.2019 9:00 ,  Päivitetty 6.2.2019 9:00