in English

Tiesitkö, että voit löytää kirjaston e-lehtiä Google Scholarista?

​Google Scholariin saa helposti lisättyä linkit kirjaston elektronisiin lehtiin.

1. Yliopiston verkossa Googlen pitäisi tunnistaa Turun yliopisto automaattisesti.
  2. Jos et ole yliopiston verkossa tai linkitys ei jostain syystä toimi automaattisesti, valitse valikosta "Asetukset" kohta "Kirjastolinkit" ja hae "Turun yliopisto". Valitse "Turku University Library" ja paina tallenna.
  3. Tämän jälkeen Google Scholarin hakutuloksiin ilmestyy linkki "Turku University Fulltext", mikäli aineisto on saatavissa Turun yliopiston kirjaston kautta.

Huomaathan kuitenkin, että kaikki kirjaston aineistot eivät välttämättä löydy Google Scholarista. Esimerkiksi elektroniset kirjat ja painetut aineistot eivät löydy Google Scholarin avulla.

Tarkempaa tietoja eri alojen aineistoista löydät ResearchGuides-oppaistamme.

Teksti: Mika Sarlin

Asiasana: kirjastopalvelut;elektroniset aineistot;elektroniset lehdet;