in English

Ilman kirjastoa tutkimukseni olisi jäänyt tekemättä – kerro kirjaston aineistojen merkityksestä työllesi

​Kirjasto kaipaa yliopiston tutkijoilta vapaamuotoisia kertomuksia siitä, miten he ovat hyödyntäneet omassa tutkimuksessaan Turun yliopiston tarjoamia aineistoja (esimerkiksi tietokantoja, sähköisiä tai painettuja kirjoja, lehtiä ja artikkeleita, vapaakappaletyöasemia ja pienpainatteita). Haluaisitko jakaa omat kokemuksesi kirjaston aineistoista? Lähetä muutaman lauseen mittainen tai pidempi kertomus 5.5. mennessä sähköpostitse kirjaston suunnittelija Ilmari Jauhiaiselle.

Pyydämme vastaajia myös ilmoittamaan, mikäli he olisivat kiinnostuneita osallistumaan haastatteluun, jossa he kertoisivat laajemmin omasta tutkimuksestaan ja kirjaston aineistojen roolista siinä. Mikäli kiinnostuneita on suuri määrä, valitsemme haastateltavat heidän joukostaan. Haastattelut julkaistaan kirjaston verkkosivuilla ja yliopiston intrassa. Lisäksi julkaistuja haastatteluja mainostetaan kirjaston Facebookissa ja muilla kanavilla.

Kertomukset ja yhteydenotot:
Ilmari Jauhiainen