in English

Kirjallisia kohtaamisia keskiviikkona 22.11 Teutorin kirjastossa - vieraana runoilija Juha Kulmala

​Runoilija ja runouden kentällä laajasti vaikuttava Juha Kulmala kertoo uudesta, viidennestä runokokoelmastaan Ränttätänttä. Haastattelijana on FM, Luovan kirjoittamisen opiskelija Riitta Suominen. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Teutorin kirjaston inspiroivaan ympäristöön!

Turkulainen Juha Kulmala on palkittu arvostetuilla Yleisradion Tanssiva karhu -palkinnolla ja Jarkko Laine -palkinnolla. Hänet tunnetaan myös esittävänä runoilijana. Juha Kulmala on Varsinais-Suomen Runoviikon toiminnanjohtaja, lisäksi hän on toiminut runouden opettajana ja kääntäjänä. Tilaisuudessa on mahdollisuus hankkia Juha Kulmalan teoksia signeerauksella.

Kirjaston esittelyä halukkaille. Tarjolla omakustannushintaan kahvia, teetä ja itse tehtyjä leivonnaisia, tuotto ainejärjestö Muusalle.

Järjestäjinä Turun yliopiston kirjasto, Kotimainen kirjallisuus ja Luova kirjoittaminen.

Asiasana: kirjastopalvelut;tapahtumat;
Julkaistu 20.11.2017 10:20 ,  Päivitetty 20.11.2017 10:30