in English

Kirjasto tutuksi – jalkaudumme kampukselle
​Kirjaston pop up -tiimi Publicumissa

​Haluamme näyttää, että kirjasto ei ole kaukainen asia, vaan koskettaa jokaista Turun yliopiston opiskelijaa, tutkijaa ja työntekijää. Meitä saa tulla nykimään hihasta ja keskustelemaan kirjaston asioista.

Jaamme samalla myös tietoa kirjaston toiminnasta, aineistoista ja palveluista. Haluaisitko tietää, mitä e-aineistoja voit käyttää kirjaston kautta? Kaipaatko vinkkejä hyvistä viitteidenhallintaohjelmista? Onko sinulla kysyttävää kirjaston järjestämistä opetuksista? Tai haluaisitko tietää, miten kirjasto voi auttaa sinua tutkimuksessasi? Kaikkeen tähän voit saada vastauksen pop upeissa.

Leena Järveläinen kertoo kirjaston tutkimuspalveluista Calonian pop up -tapahtumassa

Voit myös jättää meille kiitoksia ja kehittämistoiveita sydämellä tai nuolella

Luovemmille yksilöille on varattu mahdollisuus kirjaston pienpainateaineistosta otettujen kuvien värittämiseen

Ensimmäiset pop up –tapahtumat on jo pidetty Sirkkalassa, Caloniassa ja Publicumissa. Seuraavien tapahtumien aikataulu on:

• Kauppakorkea 3.5.
  • Agora 4.5.