in English
 
 
Uudistuksia kurssikirjoissa syksyllä 2014
​Kauppatieteiden kirjastossa on kesäkauden aikana siirretty kurssikirjat uuteen paikkaan asiakaspalvelualueen ja hiljaisen lukusalin väliseen tilaan, jossa ennen olivat asiakastietokoneet. Asiakastietokoneet on siirretty lukusalin parvekkeelle.
 
Lääketieteen ja historia, kulttuuri- ja taiteiden tutkimuksen kurssikirjoja ollaan siirtämässä syyskuussa aukeavaan uuteen Teutorin kirjastoon (Lemminkäisenkatu 3).

Kurssikirjojen laina-ajat yhtenäistetty

Kurssikirjojen laina-aikoja on yhtenäistetty koko yliopiston kirjaston laajuisesti. Syyskuun alusta lähtien kaikkien kurssikirjojen yleinen laina-aika on kaksi viikkoa.
Kirjojen saatavuuden tehostamiseksi myös kauppatieteiden kirjastossa otetaan käyttöön Educariumin kurssikirjastosta tutuksi tulleet pikalainat, joiden laina-aika on 2 arkipäivää.
 
Kurssikirjojen yö- ja viikonloppulainakappaleita saa lainaksi tuntia ennen sulkemisaikaa. Ne pitää palauttaa klo 10 mennessä seuraavana aukiolopäivänä.
Kurssikirjojen pikalainoja sekä yö- ja viikonloppulainoja ei voi varata etukäteen.
 

Kurssikirjojen noutoaika 3 arkipäivää

Kurssikirjojen nopeampaa kiertämistä on toivottu useissa asiakaspalautteissa ja erityisesti varausten noutoaikaa on toivottu lyhyemmäksi.
 
Kurssikirjojen kiertoa nopeutetaan lyhentämällä varattujen kirjojen noutoaikaa 3 arkipäivään.
 
 
Asiasana: kurssikirjat;laina-ajat;
Tagit:
Julkaistu 28.8.2014 14:00 ,  Päivitetty 29.8.2014 14:10