in English
 
 
ISBN-tunnukset
ISBN-tunnukset annetaan kaikille julkaisuille, jotka vastaavat sisällöltään kirjaa. Teoksen fyysinen muoto voi olla painettu kirja, audiovisuaalinen tai elektroninen tallenne. Jos teos ilmestyy useassa eri muodossa (esim. sekä painettuna että elektronisena) tulee sen kaikille eri ilmenemismuodoille hakea oma ISBN-tunnus.
 
Saat ISBN-tunnuksen Turun yliopiston kustantamalle julkaisullesi täyttämällä tunnuksen hakulomakkeen: ISBN-tunnuksen hakulomake (sähköposti julkaisut@utu.fi).
 
Muihin julkaisuihin (esim. jos julkaisu on omakustanne tai julkaisun kustantaja on jokin muu taho kuin Turun yliopisto tai siihen kuuluva laitos) tulee pyytää ISBN-tunnus Suomen ISBN-keskuksesta, sähköposti: isbn-keskus@helsinki.fi.

Epäselvissä tapauksissa tiedustele asiaa Turun yliopiston kirjaston ISBN-palvelusta, sähköposti julkaisut@utu.fi​

Lisätietoa ISBN-tunnuksesta: ISBN-international (englanniksi, ranskaksi, espanjaksi)

ISSN-tunnus

ISSN-tunnus on sarjajulkaisujen ja lehtien identifiointitunnus. Se liittyy kiinteästi sarjan ja lehden nimeen. Uusi tunnus tarvitaan sarjan tai lehden vaihtaessa nimeä tai jos sarjan tai lehden julkaisumuodossa tapahtuu muutoksia. Uuden ISSN-numeron saa tarvittaessa Kansalliskirjastosta, Suomen ISSN-keskuksesta.
 
Lisätietoa ISSN-tunnuksesta: Suomen ISSN-keskus
Asiasana: isbn-numero;
Tagit:
 

 Ota yhteyttä

 

Sähköposti: julkaisut@utu.fi
Puhelin: (02) 333 5870