in English
 
 
Julkaisutietojen ilmoittaminen tutkimustietojärjestelmään viemistä varten

Tällä lomakkeella ilmoitetut julkaisutiedot kirjataan tutkimustietojärjestelmään keskitetysti kirjaston kautta.

Lomakkeella ilmoitetaan vain rinnakkaistallenteen sisältäviä kuluvan ja edellisen vuoden julkaisutietoja. Ilmoita yhden julkaisun tiedot kerrallaan.

Lähetä julkaisun ns. final draft -versio (=AAM; Author's Accepted Manuscript). 

Kirjasto tarvitsee final draftin rinnakkaistallentamista varten, koska yliopiston julkaisupolitiikka edellyttää rinnakkaistallentamista. Myös osa rahoittajista (mm.  Suomen akatemia) edellyttää sitä. Rinnakkaistallentaminen on open access -julkaisemista, joka parantaa merkittävästi julkaisun näkyvyyttä ja saatavuutta sekä siten mahdollista vaikuttavuutta. Ks. esim: http://portti.avointiede.fi/tutkimusjulkaisut/avoin-julkaiseminen-tuo-puolet-enemman-viittauksia

Ilmoita myös julkaisun DOI-tunniste tai muu suoraan kokotekstiin johtava pysyvä verkko-osoite tai mikäli sellaista ei ole, lähetä julkaisun kokoteksti PDF-versiona. Täytä lomakkeelle julkaisun muut tiedot, jotka eivät käy ilmi final draftista tai kokotekstistä. Ilmoita aina myös julkaisutyyppi, julkaisun tieteenala ja TY-tekijöiden oppiaineet.

Mikäli valmista PDF-versiota ei ole saatavissa, voit skannata julkaisun soveltuvin osin. (Kokoomateosartikkeleista tarvitaan myös emojulkaisun nimiösivu, nimiösivun takasivu ja sisällysluettelo.)

Tähdellä * merkityt ovat pakollisia kenttiä

Asiasana:
Tagit: