in English
 
 
Verkkopalvelut

Volter-tietokanta

Esteettömyys on pyritty ottamaan huomioon myös kirjaston kokoelmatietokanta Volterissa. Volter on käytettävissä ympäri vuorokauden, lukuun ottamatta päivittäistä huoltokatkoa noin klo 22.00 – 22.30.

Volterin kautta voit etsiä kirjaston painettuja ja e-aineistoja,  tehdä varastotilauksia, varata lainassa olevia kirjoja ja uusia lainoja.  Verkossa voi myös muuttaa PIN-koodin, ja tehdä osoitteenmuutosilmoituksen.

Www-selainten tekstikokoa voi muuttaa suuremmaksi lukemisen helpottamiseksi.

Verkkoaineistot

Kirjaston verkkoaineistot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ResearchGuidien ja Volterin kautta.  Katso tarkemmat tiedot

Kirjaston verkkoaineistoja voi käyttää myös yliopiston verkon ulkopuolelta (ks. Elektronisen aineiston käyttöoikeuden ja etäkäyttö).

Esteettömyystietokanta

Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKEssä on valmistunut Esteettömyystietokanta. Tietokanta sisältää esteettömyyttä käsitteleviä kirjoja, opinnäytteitä, verkkojulkaisuja ja DVD-tallenteita sekä suomeksi että muilla kielillä julkaistuna. Vanhin julkaisu on vuodelta 1961 ja uutta aineistoa lisätään jatkuvasti. Tietokannassa on tällä hetkellä yli 1200 julkaisua. Tietokantaa ylläpitää Invalidiliiton Esteettömyyskeskus ESKE.

Linkki esteettömyystietokantaan

Yhteydenotot verkkolomakkeilla

Voit ottaa yhteyttä meihin verkkolomakkeilla, jos haluat tehdä hankintaehdotuksen, tilata kaukolainan, tehdä tietopalvelupyynnön, tietoa julkaisuasioista tai muuten vaan antaa meille palautetta palveluistamme.

Ryhmätyötilan tai koneen/laitteen varaaminen

Voit varata kirjaston ryhmätyöhuoneita ja laitteita utu-sähköpostin avulla. Varaus tehdään Outlook-kalenterin kautta.

Jos sinulla ei ole utu-tunnuksia, voit tehdä varauksia ottamalla yhteyttä ko. kirjaston asiakaspalveluun.

Educariumin kirjaston varattavat ryhmätyötilat ja laitteet

Educariumin ryhmätyötilat sijaitsevat 1. kerroksessa ja ne ovat esteettömiä. Oviaukkojen vapaaleveydet ovat 89 cm ja ovet ovat helppoja avata. Pyörätuoli mahtuu pöytien alle.

Feeniks-kirjaston varattavat ryhmätyötilat ja laitteet

Feeniks-kirjastossa on neljä ryhmätyöhuonetta; Koskenniemi (1. krs.) Rantakari, Laurikkala ja  Kaila (3. krs.)  Ryhmätyöhuoneet ovat esteettömiä.
 
Kirjaston 2. kerroksen huoneessa 262 on Mikrofilmiö. Mikrofilmiössä ovat mikrofilmatut sanoma- ja aikakauslehdet sekä mikrofilmien ja -korttien lukulaitteet. Mikrofilmirullat ovat käytettävissä ilman etukäteistilausta, mutta laitteille (2) kannattaa varata aika Outlook-kalenterin kautta.
 
RTVA:n (Verkkoarkisto sekä KAVI) käyttöön tarkoitettu tietokone on kirjaston toisessa kerroksessa. Otathan yhteyttä kirjaston henkilökuntaan ennen kuin tulet paikan päälle käyttämään konetta niin varmistamme yhteyksien toiminnan puh. +358 (0) 333 6176.
 
Feeniks-kirjastossa on skanneri.
 

Teutorin kirjaston varattavat ryhmätyötilat ja laitteet

Teutorissa on 4 ryhmätyötilaa ja yksi niistä, 1. kerroksen ryhmätyötila Vanha Hissi on esteetön. 1. kerrokseen pääse ala-aulasta hissillä. Tosin 1. kerroksen aulan ovi on lukossa (soittokello on tulossa).

Kellarikerroksen parvella sijaitsevat ryhmätyötilat Kaari ja Parkki sekä Valvomo.

1. kerroksen parvella sijaitsee ryhmätyöhuone Panimo.

Verkkoarkisto ja KAVI-koneet ovat käytettävissä Valvomossa (huone 0501).

Parville pääsee vain kierrerappusilla.

Kauppakorkeakoulun kirjaston varattavat ryhmätyötilat ja laitteet

Kauppakorkeakoulun ryhmätyötilat eivät ole varattavissa Outlook-kalenterin kautta.

Quantumin kirjaston varattavat ryhmätyötilat ja laitteet

Quantumin ryhmätyötilat eivät ole varattavissa Outlook-kalenterin kautta.

 

 

 


Asiasana:
Tagit: