in English
 
 
Kirjojen hakupalvelu

​Jos sinulla on liikuntaeste,  voit tilata haluamasi kirjat yhteen toimipisteeseen.

Toimi näin:

  1. Käy ensin missä tahansa kirjaston asiakaspalvelupisteessä henkilökohtaisesti sopimassa palvelusta.
  2. Voit tehdä kirjatilauksen asioidessasi kirjastossa tai sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@utu.fi. Voit tilata kirjoja useista kirjaston toimipisteistä ja noutaa kaikki valitsemastasi yhdestä toimipisteestä.
  3. Samalla kun tilaat kirjat mainitse myös mistä kirjaston toimipisteestä haluat ne noutaa.
  4. Kirjasto ottaa yhteyttä ja arvioi milloin haluamasi kirjat ovat noudettavissasi. Kun tilaat arkipäivisin ennen klo 12, saatavilla olevat kirjat on noudettavissa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta. Kirjastosta informoidaan mikäli kirja on lainassa ja tarvittaessa opastetaan varauksen teossa. Kun saat varaamastasi kirjasta saapumisilmoituksen, ilmoita osoitteeseen kirjasto@utu.fi haluamasi noutopaikka. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kirjat ovat nuodettavissa.  osoitteeseen haluamasi noutopaikka. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kirjat ovat nuodettavissa.
  5. Hae kirjat itse tai pyydä joku muu henkilö hakemaan ne puolestasi. Ilmoita kirjastoon henkilön nimi, joka noutaa kirjat puolestasi. Kirjat lainataan kortillesi, joten muistathan ottaa sen mukaasi/antaa sen hakijalle.
Asiasana:
Tagit: