in English
 
 
Esteettömyys

Sijainti

Feeniks-kirjasto sijaitsee Yliopistonmäellä.

Invapysäköinti

Feeniks-kirjaston eteen on varattu yksi invapysäköintipaikka, seuraavaksi lähin invapysäköinti löytyy Natura-rakennuksen sisäpihalta. Katso lisätietoja kampuskartasta.

 

Sisäänkäynti

Feeniks-kirjastoon on esteetön sisäänkäynti yliopiston keskusaukiolta. Ovi on varusteltu oviautomatiikalla.


Liikkuminen sisätiloissa

2. ja 3. kerrosten asiakaspalvelutiloihin pääsee hissillä, kulku sisääntulokerroksen inva-oven kautta. Inva-oven vieressä on sisäpuhelin, jolla saa tarvittaessa suoran yhteyden asiakaspalveluun.  Liikkuminen 2. ja 3. kerrosten asiakastiloissa on esteetöntä.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita kirjastoon.

Opiskelutilat

2. kerroksessa opiskelutilassa on yksi opiskelupaikka varattuna pyörätuoliasiakkaille. Se on viimeinen paikka 1. rivissä. Opiskelutilan ovissa ei ole automatiikkaa. 3. kerroksessa hiljaisessa opiskelutilassa on yksi opiskelupaikka varattuna pyörätuoliasiakkaille. Opiskelutilan ovissa ei ole automatiikkaa.


WC-tilat

Inva-wc sijaitsee sisääntulokerroksessa vasemmalla inva-oven vieressä.

 

Asiakastietokone
2. kerroksessa asiakaspalvelualueella on yksi tietokonepaikka varattuna pyörätuoliasiakkaille.

 

Induktiosilmukka

2. kerroksen asiakaspalvelussa on saatavilla siirrettävä induktiosilmukka. Induktiosilmukka on kuulovammaisen apuväline joka siirtää magneettikentän välityksellä äänen suoraan kuulolaitteen vastaanottokelaan.


Ryhmätyöhuoneet
Feeniks-kirjastossa on neljä ryhmätyöhuonetta. 1. kerroksesta löytyy Koskenniemi, 3. kerroksesta löytyvät Rantakari, Laurikkala ja Kaila nimiset ryhmätyöhuoneet. Ryhmätyöhuoneiden ovissa ei ole automatiikkaa ja ovissa on matalat kynnykset.  Ryhmätyöhuoneita voi varata Outlook-kalenterin kautta. 

 


 
Asiasana:
Tagit: