in English
 
 
Asiakastilat ja laitteet

Opiskelutilat

Teutorin kirjastossa on eri hiljaisuustason tiloja.
  
Teutori-rakennuksen uudella puolella  löytyy opiskelutiloja, jotka ovat Turun yliopiston opiskelijoiden käytettävissä myös yksikön aukioloaikojen ulkopuolella.  Tilat eivät ole kirjastossa, vaan niihin kuljetaan Teutorin uuden puolen mustasta  ulko-ovesta. Kulkuoikeudet päivittyvät automaattisesti seuraavan päivän aikana tulostus- ja kulkulätkään tai opiskelijakorttiin aktivoituasi sen monitoimilaitteella.
 
Hiljainen opiskelutila
 
Täysin hiljainen opiskelutila on kirjaston 1. kerroksen parvella. Hiljaisessa opiskelutilassa ei saa käyttää läppäreitä.
  
Ryhmätyöhuoneet
 
Kirjastossa on kolme ryhmätyöhuonetta. Ryhmätyöhuoneita voi varata Outlookin kautta.
 
 

Laitteet

Asiakaskoneet
 
Asiakaskäyttöön tarkoitettuja tietokoneita on kellarikerroksessa ja 1. kerroksessa.
 
Verkkoarkisto- ja KAVI-päätteet
 
Kellarikerroksen parvella Valvomo-huoneessa on yksi Verkkoarkiston ja yksi KAVI-aineiston käyttöön tarkoitettu pääte. Päätteitä voi varata Outlookin kautta.
 
Kannettavat tietokoneet
Teutorin kirjasto lainaa Turun yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kannettavia tietokoneita. Lisätietoja
 
Internet-yhteys
 
Teutorin kirjastossa toimii langaton verkko.
 
Kopiointi, tulostus ja skannaus
 
Kirjastossa on monitoimilaite, jolla voi kopioida, tulostaa ja skannata. Laite sijaitsee kirjaston palvelualueella kellarikerroksessa.
 
Yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä on sähköinen kopiointi-/tulostuskortti.
 
Muut asiakkaat voivat käyttää monitoimilaitetta kirjaston asiakaspalvelusta saatavilla tunnuksilla ja kopiointi-/tulostuskortilla. Kopioista ja tulosteista peritään palveluhinnaston mukainen maksu.

UTUPub-pääte
UTUPub-päätteeltä on mahdollista lukea Turun yliopistossa tehtyjä opinnäytetöitä, joiden kokotekstin julkaisuun tekijä ei ole antanut lupaa. Pääte sijaitsee ryhmätyöhuone Valvomossa.
Asiasana:
Tagit:
Varausjärjestelmä