in English
 
 
Kirjastokortti

 

Näin saat kirjastokortin 

Kirjastokortin saat maksutta mistä tahansa kirjastoyksiköstämme. Kirjastokortin saaminen edellyttää henkilöllisyystodistusta ja Suomessa olevaa kotiosoitetta.

Kirjastokortiksi käyvät myös

  • Turun yliopiston vuotta 2013 vanhemmat viivakoodilliset opiskelijakortit (SYL, Lyyra)
  • muiden yliopistojen ja korkeakoulujen viivakoodilliset kirjasto- ja opiskelijakortit - muista käydä aktivoimassa nämä kortit kirjastossa ennen käyttöä.

Syksystä 2013 lähtien uudet opiskelijat tarvitsevat kirjastossa asioidessaan Turun yliopiston kirjastokortin, sillä uudistunutta Lyyra-opiskelijakorttia ei voi enää käyttää kirjastokorttina.Kirjautuaksesi Volter-tietokantaan tarvitset lainaajatunnuksen eli kirjastokortin takana olevan numerosarjan sekä PIN-koodin, joka ensimmäisellä kerralla on syntymäaikasi (ppkkvv).

Kirjastokortin käyttö 

Kirjastokortilla voit Volter-tietokannassa itse tehdä varauksia ja varastotilauksia, uusia lainoja ja ylläpitää PIN- tunnusta sekä tarkistaa henkilö- ja osoitetietoja.

Kirjastokorttisi on henkilökohtainen. Kortin haltija on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta ja sitoutuu noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. 

Jos korttisi katoaa tai osoitteesi muuttuu, ilmoita siitä meille mahdollisimman pikaisesti.

PIN-koodi

Kirjautuaksesi Volter-tietokantaan tarvitset lainaajatunnuksen eli kirjastokortissa olevan numerosarjan sekä PIN-koodin, joka ensimmäisellä kerralla on syntymäaikasi (ppkkvv).

Jos unohdat henkilökohtaisen PIN-tunnuksesi, saat käyttöösi oletustunnuksen kirjaston asiakaspalvelusta henkilöllisyytesi todistamalla.

Kirjastokortti älypuhelimessa

​Volterin Omista tiedoista löydät kirjastokorttisi viivakoodin. Avaamalla viivakoodin älypuhelimesi ruudulle, voit käyttää puhelintasi kirjastokortin sijaan lainausautomaatilla.

Asiasana: kirjastokortit;
Tagit: