in English
 
 
Hiihtolomakerho koululaisille
Kerho alakoululaisille

Kerhopäivien teemat:

Päivä 1: Tieteestä taidetta

Päivä 2: Valojen ja värien ihmeellinen maailma

Päivä 3: Kiehtova kemia ja fantastinen fysiikka

Kerho on tarkoitettu 4.-6. -luokkalaisille ja se pidetään maanantaista keskiviikkoon 19.2.–21.2. kello klo 10–15 Turun yliopiston Arcanum-rakennuksen (Arcauminkuja 4)  LUMA-laboratorio.

Leiri maksaa 100 euroa henkilöltä ja se sisältää ruokailut. Halutessaan voi osallistua myös yksittäisiin päiviin, jolloin hinta on on 40 euroa päivältä. 

TIEDE JA TAIDE -kerhopäivänä tehdään erilaisia taiteellisia tai visuaalisesti hienoja ja hauskoja töitä tiedettä hyväksi käyttäen. Päivässä tehdään töitä erilaisten nesteiden ja seosten avulla ja tutustutaan erilaisiin reaktioihin. Päivä sisältää esimerkiksi vahaliitujen ja sateenkaarien tekemistä sekä hapolla maalaamista.

VALOJEN JA VÄRIEN IHMEELLINEN MAAILMA: Aamupäivällä tutustutaan tieteen avulla valoon ja näkemiseen. Tehdään valon avulla erilaisia temppuja kokeita ja huijataan aisteja. Iltapäivällä jatketaan tutustumista valoon ja väreihin esimerkiksi uv-valon ja mikroskooppien avulla.

KUMMALLINEN KEMIA JA FANTASTINEN  FYSIIKKA: Kerhopäivänä tutustutaan tieteeseen käytännön kokeiden kautta. Lapset pääsevät itse tekemään mm. biomuovia ja luomaan sähköiskuja. Kerhopäivä päättyy mahtavaan nestetyppiesitykseen.​

 

Lisäkysymyksissä ota yhteys koordinaattori Katja Puutioon: katja.puutio@utu.fi

>> Ilmoittaudu kerhoon

>> Katso lisätietoja yläkoululaisten kerhosta
Asiasana:
Tagit: