in English

Oikeustieteellinen tiedekunta uusi sopimuksen Louisvillen yliopiston kanssa
​Sopimuksen allekirjoitusta juhlistamassa vasemmalta Juha Lavapuro, Tuomas Mylly, Jussi Tapani, John Cross sekä Ulla-Maija Mylly.

​Vaihtosopimus kattaa henkilökunta- ja opettajavaihdot.  Keväällä 2017 Louisvillen stipendiaattina vierailee apulaisprofessori Justin Walker. Viikon mittaisen vierailun aikana Walker opettaa Turku Law School opintojaksonMore or Less Constitutional": What A Single Case Reveals About The U.S. Constitution's

Louis D. Brandeis School of Law (Kentucky, USA) ja oikeustieteellinen tiedekunta aloittivat yhteistyön 1990-luvulla. Tiedekunnan pitkäaikainen yhteistyökumppani sekä oikeustieteellisen tiedekunnan kunniatohtori Professori John Cross vierailee tiedekunnassa vuosittain.

Lisätietoa vaihtosopimuksesta: Riikka Matikainen p. 02 333 6307.

Teksti ja kuva: Riikka Matikainen

Julkaistu 25.4.2017 8:35 ,  Päivitetty 25.4.2017 8:41